FagforbundetFagforbundet

Tillitsvalget: Møt de fire partilederne på venstresiden på Kommunalkonferansen 2019

Del

Tillitsvalget er tittelen på årets kommunalkonferanse som avholdes 12.-13. juni på Quality Airport Hotel Gardermoen. Det er ventet over 450 deltakere, primært fra forbundene i LO Kommune.

Plakat for årets kommunalkonferanse arrangert av LO kommune.
Plakat for årets kommunalkonferanse arrangert av LO kommune.

Vi står foran en avgjørende periode før kommune- og fylkestingsvalget i september. Kommunal ’19 vil gi deltakerne både faglig ballast og konkrete verktøy for å lykkes i valgkampen.

Temaene for konferansen er årets kommune og fylkestingsvalg og den viktige jobben fagbevegelsens tillitsvalgte gjør for å sikre et rettferdig og velfungerende arbeidsliv.

Programmet for konferansen inneholder mange godbiter

  • Leder i Arbeiderpartiet Jonas Gahr Støre, leder i Sosialistisk Venstreparti Audun Lysbakken, leder i Senterpartiet Trygve Slagsvold Vedum og leder i Rødt Bjørnar Moxnes skal delta i en panelsamtale om felleskap og samarbeid på venstresiden.
  • Leder i tankesmien Civita Kristin Clemet, seniorforsker ved Frischsenteret Knut Røed og professor i sosialpolitikk Kjetil van der Wel, er invitert for å diskutere kollektivet versus individet i en politisk kontekst.
  • Tidligere leder i KrF Knut Arild Hareide skal delta i en panelsamtale om politisk retorikk. 
  • Filmskaper Margreth Olin er invitert for å snakke under overskriften «Uro» med utgangspunkt i sine erfaringer som filmskaper. 

Se hele programmet her: http://www.kommunal.no/

Nøkkelord

Kontakter

Vi vil gjerne ha en oversikt over hvor mange som kommer. Vennligst send e-post til presseansvarlig for konferansen:

Geirmund Jor, spesialrådgiver i Fagforbundet
Mailadresse: geirmund.jor@fagforbundet.no
Tlf: 416 48 263

Bilder

Plakat for årets kommunalkonferanse arrangert av LO kommune.
Plakat for årets kommunalkonferanse arrangert av LO kommune.
Last ned bilde

Lenker

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 390 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

Åpning av barnehager forutsetter tett samarbeid og tillit til de ansatte15.4.2020 16:22:42 CESTPressemelding

– Trygge ansatte vil gi en god start. Det er viktig at kommuner og barnehageeiere lytter til sine ansatte, gir de gode forutsetninger og nok tid til å skape trygghet for sin egen arbeidssituasjon og ikke minst for barna som kommer tilbake, sier Fagforbundets leder Mette Nord. Fagforbundet har over 390 000 medlemmer og er den største arbeidstakerorganisasjon i barnehagesektoren. Nord mener at hvis de ansatte gis tillit så vil de finne forsvarlige måter å utvide barnehagetilbudet på framover.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom