Møbelringen

Tiden vi er inne i preger årets interiør- og møbeltrender

Del

Verden er preget av uro og usikkerhet. Hjemme vil vi ha ro. Trendekspert Kjersti Rostad hos Møbelringen peker på fem møbel- og interiørtrender vi har tro på 2023. – Det er fortsatt stor usikkerhet i verden og bekymring i befolkningen. Det påvirker alt, også interiør- og møbeltrendene, forteller Møbelringens trendekspert Kjersti Rostad.

Kjersti Rostad, Møbelringen Orkanger
Kjersti Rostad, Møbelringen Orkanger

Ingen dramatiske endringer

For hjemme vil ikke nordmenn ha bekymringer, raske endringer og skifter, eller å bytte ut alle møblene for hver gang det kommer en ny trend.

– Det er ikke lenger slik at trendene endrer seg dramatisk fra år til år. Det skyldes at vi tenker mer langsiktig når vi investerer i møbler. Hos Møbelringen ser vi at folk ønsker kvalitetsmøbler som varer, og at de er tro mot sin personlige stil når de kjøper noe nytt. Mange synes det er hyggelig å friske opp og fornye litt hjemme innimellom, og det kan heldigvis gjøre med enkle grep, påpeker hun.

Fem tydelige trender

Trendeksperten peker på fem hovedtrender for møbler og interiør i 2023: 

1. Bærekraftig
Vi vil ha kvalitetsmøbler som varer og skaper vår egen stil, heller enn å kaste oss på siste mote.

Vi velger også en fargepalett som ikke går ut på dato med det første. Men mange har begynt å tenke litt utenfor boksen når det gjelder farger. Rosa er i vinden, men her er spennet stort fra trendfargen Viva Magenta, en knall rødrosa farge, til dusere rosa nyanser. 

2. Økonomisk

Vi gjør ikke de store investeringene, men fornyer og frisker opp med enkle grep. Vi varierer med tilbehør og farger, bytter ut dekor som vaser, skulpturer og lysestaker, og pynter opp med nye puter og pledd.

3. Retroinspirert

Vi vil ha en personlig stil, og blander gjerne gammelt arvegods med nye kupp for å få uttrykket vi ønsker. Vi bruker farger og materialer for å skape kontraster.

4. Hjemmekos 

Vi vil ha det varmt og innbydende hjemme, ikke stramt og minimalistisk. Derfor søker vi mot organiske former som er runde, buede og myke, og naturlige materialer som mørkt treverk.

Vi prioriterer god søvn og hvile, og vil gjerne ha komfort med et snev av luksus på soverommet. Der vil vi også gjerne lese bøker og se favorittserien vår på TV.

5. Hjemme på hytta (og kontoret) 

Hytta innredes i samme stil som hjemme. Vi vil gjerne ha litt hjemmekos på hjemmekontoret også, og noen vil også dra hjemmekos-følelsen videre inn på kontoret på jobben.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kjersti Rostad, Møbelringen Orkanger
Kjersti Rostad, Møbelringen Orkanger
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Møbelringen

Møbelringen
Møbelringen
St. Hallvards vei 3
3414 Lier

http://www.mobelringen.no

Følg pressemeldinger fra Møbelringen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møbelringen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møbelringen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom