TUI Norge

Tid for årets billigste sydenturer

Del

Skolestart, lavere etterspørsel og høsten kommer snikende - Sensommeren byr på årets laveste ferie priser. Det er mye å spare for reisende som har mulighet til å reise i september og oktober. Nå kan reisende fra hele landet spare opptil 60%

Rhodos Hellas
Rhodos Hellas

-  Årets absolutt beste priser får du i det vi kaller lavsesong, etter skolestart og før vintersesongen starter for fullt. Mange foretrekker å forlenge sommeren og reise nå mens temperaturene i Europa fortsatt er veldig gode, og du får veldig mye ferie for pengene, sier Usman Jasrae, Salgsansvarlig i TUI Norge.

Hvor er det best temperaturer i september og oktober?

Spania, hellas, Kypros og Italia er noen av destinasjonene som har best gjennomsnittstemperatur i perioden. Se TUIs varmeguide for mer informasjon.

Laveste priser akkurat nå*:

Fra Trondheim: Priser fra 1.614 per person

Fra Oslo: Priser fra 1.998 per person

Fra Bergen: Priser fra 2.548 per person

Fra Stavanger: Priser fra 1.698 per person

Fra Kristiansand: Priser fra 5.148 per person

Fra Bodø: Priser fra 3.048 per person

*Merk at prisene kan variere

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Rhodos Hellas
Rhodos Hellas
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI med rekordstor økning i kapasitet denne vinteren - 2 millioner ekstra flyseter22.10.2019 07:00:00 CESTPressemelding

TUI, verdens største reiselivskonsern, lanserer nå en rekordstor økning i antall flyseter og forventer sterk vekst i flere av TUIs markeder. Selskapet investerer nå i enda flere valgmuligheter og økt fleksibilitet for sine kunder, og hele 2 millioner ekstra flyseter er nå tilgjengelig for TUIs kunder i Storbritannia. Veksten tillater også ansettelse av kollegaer fra konkursrammede Thomas Cook.

Nyhet: TUI lanserer tre nye eksotiske destinasjoner i vinter13.9.2019 07:00:00 CESTPressemelding

Tall fra reiseselskapet TUI viser at etterspørselen etter reiser til sol og strand i vinter er opp 15 % sammenlignet med samme periode i fjor, en stor andel av denne veksten er til såkalte eksotiske destinasjoner. I takt med den økte etterspørselen lanserer TUI nå pakkereiser til tre nye vinterdestinasjoner; Da Nang i Vietnam, Doha i Qatar, samt det som sies å være Karibiens mest fargerike destinasjon, Curaçao.

TUI trapper opp kampen mot plastikk6.9.2019 08:00:00 CESTPressemelding

Økning av mengden plastavfall er en av våre mest alvorlige globale miljøtrusler. I 2050 kan det være mer plast enn fisk i havet dersom ingenting blir gjort. Kampen mot plast starter på land. I fjor ryddet TUI-ansatte og kunder plast fra 52 strender, tilsvarende avstanden mellom Akershus Festning og Tønsberg, som en del av TUIs miljøarbeid. Nå tar TUI neste skritt for å redusere engangsplast, blant annet et enda tettere samarbeid med hoteller og investering i nye prosjekter fra selskapets veldedige organisasjon.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom