Norges Bryteforbund

Thon Hotels blir offisiell VM-partner

Del

Thon Hotels blir offisiell hotellpartner for Norges Bryteforbund og VM i Oslo neste år. Mesterskapet blir ett av de største idrettsarrangementene på norsk jord noensinne.

Avtalen innebærer at Thon Hotels blir offisiell hotellpartner og ansvarlig for måltider for VM i bryting. Mesterskapet arrangeres i Oslo 2. – 10. oktober 2021.

Rundt 1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner deltar i VM som blir ett av de største idrettsarrangementene på norsk jord noensinne. VM arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo. 15 000 hotellovernattinger og 45 000 måltider planlegges servert på hotellene til deltakerne og støtteapparat.

Thon Hotels blir også ny hotell- og samarbeidspartner for Norges Bryteforbund de tre neste årene.

-Vi er stolte over å inngå denne samarbeidsavtalen og bli en partner av et så stort arrangement som VM i bryting. I tillegg til å ha noen av verdens beste brytere er Norges Bryteforbund opptatt av samfunnsansvar, noe de blant annet viser gjennom sitt integreringsprosjekt, på samme måte som Thon er opptatt av å være en inkluderende arbeidsplass, sier Stian Bergerud, produktansvarlig Sport & SMB i Thon Hotels.

Avtalen med Norges Bryteforbund er treårig, og Thon Hotels utvider dermed sitt omfattende engasjement og støtte til norsk bredde- og toppidrett. Bryteforbundet er sikret klubbtilbud i et langsiktig perspektiv, og får midler til å utvikle brytesporten i Norge på jakt etter nye internasjonale triumfer i tillegg til å utvikle tilbudet til barn og ungdom.

-Denne avtalen er veldig positiv og viktig for oss. Ikke bare inn mot VM, men for utviklingen av hele brytesporten de neste årene. I en tøff tid for hele norsk idrett er det fantastisk å få på plass en avtale med Thon Hotels. Det vitner om ekte samfunnsengasjement, sier generalsekretær Morten Sandnæs i Norges Bryteforbund.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund
Norges Bryteforbund
Sognsveien 75 L (inngang fotballforbundet)
0855 Oslo

416 66 651http://www.bryting.no/

Norges bryteforbund dekker de olympiske grenene gresk romersk og fristil bryting samt sumo, sandbryting, og håndbak. Det er totalt ca. 7.000 medlemmer fordelt på 63 klubber over hele landet. De fleste klubbene organiserer alle trening innen alle grener, mens andre kun organiserer treninger i en eller to. Det gjennomføres årlig ca. 50 brytestevner i Norge. 

Bryting er en relativ liten idrett i Norge men er en stor idrett internasjonalt. Norsk Bryting har stolte tradisjoner, og har en sterk toppidrettskultur og leverer internasjonale medaljer jevnlig.  Bryting er en av de sommeridretter som har klart å kvalifisere deltakere til samtlige sommer OL i moderne tider. Vi har nå en ny generasjon med store talenter som hevder seg på internasjonalt nivå.

Følg saker fra Norges Bryteforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bryteforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Bryteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom