Sony Music Norway

Thea Gudmundsen med sassy breakup-låt

Del

Thea Gudmundsen følger opp debutlåten med «Visne Roser».

22 år gamle Thea Gudmundsen fra Stavanger slapp debutsingelen «Ingen Andre» i juni i fjor, en pop-perle om avhengighet og svakhet. Som TV-personlighet og blogger hadde Thea lenge drømt om å slippe egen musikk, og med over en halv million streams på debuten er hun klar for å slippe mer. 

«Visne Roser» handler om å bli dumpet og såret, men likevel gå med hodet hevet. Kanskje en perfekt antivalentines-låt? 

«Å bli dumpet og såret blir besvart på en «sassy» måte, og sangen er til alle der ute som egentlig er såret, men som velger å se sin egen verdi og ikke vil la det gå inn på seg. Du er bedre enn eksen din og det er hans/hennes tap» - Thea Gudmundsen

Mens hennes debut «Ingen Andre» var en sårbar og alvorlig låt om å være svak for noe som bryter deg ned, leverer hun et lite stikk tilbake på HÅWK/Nonstop Music-produserte «Visne Roser» som beskriver hvordan hun reagerer i slike situasjoner. 

«Denne låten er annerledes enn min forrige singel, og det er fordi sangene har hver sin story. Her kommer min mer sassy side frem. Man er ikke i samme humør hele tiden. Noen ganger er man lei, andre ganger glad, og noen ganger litt mer irritert og sassy» - Thea Gudmundsen 

«Visne Roser» er ute i dag 14. februar. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom