Tech Mahindra

Tech Mahindra og Basis Technologies samarbeider for å akselerere levering av smarte verktøyløsninger i Europa og USA

Del

Partnerskap vil strømlinjeforme Meter-to-Cash-prosesser, gi driftskostnadsbesparelser på 30 % til 50 % og forbedre backoffice-effektiviteten og kundeopplevelsen.

London / New Delhi – 17. november 2022: Tech Mahindra, en ledende leverandør av tjenester og løsninger for digital transformasjon, rådgivning og forretningsutvikling, kunngjorde i dag et strategisk partnerskap med Basis Technologies, en leverandør av SAP endrings- og testautomatiseringsprogramvare, for å akselerere leveringen av smarte verktøyløsninger over hele Europa og USA. Partnerskapet vil gjøre det mulig for energi- og forsyningsbedrifter å oppnå betydelige driftsbesparelser og forbedret faktureringsnøyaktighet gjennom BDEx, en best-of-breed SAP-plattform som integrerer intelligent programvare for fakturering og inntektsstyring.

Som en del av dette partnerskapet vil Basis Technologies sin plattformbaserte løsning kombinert med Tech Mahindras ekspertise på administrerte prosessleveringer transformere de konvensjonelle transaksjonsbehandlingsfunksjonene for forsyningsbedrifter. Det strategiske partnerskapet vil fokusere på å effektivisere forretningsprosesser og operasjoner betydelig gjennom sine kundesentriske tjenester, dynamisk arbeidsallokering, Business Process Exception Management (BPEM) lukkingskontroll og smart one office-kapasitet. Det vil proaktivt redusere Meter-to-Cash-feil (M2C) og øke backoffice-effektiviteten ved å bygge digital kapasitet til reduserte eierkostnader for forsyningsbedrifter.

Birendra Sen, Business Head - Business Process Services, Tech Mahindra, sa: "Kraft- og forsyningsindustrien ledes nå av digitalisering og er definert av prosumere som forventer "hvor som helst-når som helst" tjenesteopplevelse pakket inn i intuitive selvbetjenings- og kommunikasjonsverktøy. For å løse dette, tror vi at håndtering av unntak fortsatt er kritisk i verktøyets forretningsprosesser. Vårt partnerskap med Basis Technologies vil styrke verktøykundene med en smart, intelligent og plattformstyrt backoffice-løsning som er avgjørende for vellykket digital transformasjon og for å vinne markedsandeler."

Ved å bygge analysedrevet intelligent meter-to-cash-drift, kan forsyningsleverandører oppnå betydelige konkurransefortrinn for å dempe utfordringene som kommer fra den forestående energikrisen. Sammen vil Tech Mahindra og Basis Technologies gjøre verktøybedrifter i stand til å utnytte sanntidskritiske eiendeler, feltnettverksdata, kundeinnsikt og atferd via et 360-graders enkeltvisningsdashbord. Dette vil forbedre kundeopplevelsen og redusere årlige driftskostnader.

David Lees, Chief Technology Officer, Basis Technologies, sier: "Vi er begeistret over å kunngjøre dette nye partnerskapet med Tech Mahindra og ser frem til å samarbeide for å bringe verdi til energiselskaper som bruker SAP. Sammen streber vi etter å tilby ekte kundesentrerte tjenester gjennom tidsriktige, nøyaktige og kostnadseffektive back-end-prosesser."

Basis Technologies sterke globale bakgrunn i å tilby SAP-spesifikke teknologiløsninger og Tech Mahindras eksisterende servicefotavtrykk vil gjøre det mulig for verktøyleverandører å umiddelbart korrelere arbeidsordrer, ubetalte regninger og/eller rapporterte klager knyttet til kunder. I tillegg vil prediktiv analyse hjelpe bedrifter med å behandle data i et sanntidsmiljø og anbefale et svar på en kundeforespørsel eller -klage selv før den utløses. Denne avanserte tilnærmingen kan også muliggjøre robotprosessautomatisering (RPA) for å redusere kostnadene betydelig samtidig som den generelle kundeopplevelsen forbedres.

Partnerskapet understreker også Tech Mahindras fokus på digital vekst, under NXT.NOW™-rammeverket, som er fokusert på å utnytte neste generasjons teknologier for å levere forstyrrende løsninger i dag, ytterligere muliggjøre digital transformasjon og møte de utviklende og dynamiske behovene til kundene sine.

Nøkkelord

Kontakter

Om Tech Mahindra

Tech Mahindra
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

94055912https://www.techmahindra.com/en-in/?f=2115630061

Om Basis Technologies

Hos Basis Technologies mener vi at ethvert selskap bør ha friheten til å endre seg, og til å frigjøre det fulle potensialet til SAP. Vår automatiserte SAP endringslevering og regresjonstestingsprogramvare gjør det mulig for kontinuerlig levering å trives, og gir bedrifter den smidigheten som trengs for å tilpasse seg raskt skiftende prioriteringer og markedskrav. Det lar ledende merkevarer over hele verden levere SAP-endring med absolutt selvtillit og praktisk talt uten risiko, slik at de kan fremskynde tiden til markedet, forenkle transformasjon, realisere verdi raskt og skape fantastiske forretningsresultater.

https://www.basistechnologies.com/

Om Tech Mahindra

Tech Mahindra tilbyr innovative og kundesentrerte digitale opplevelser, som gjør det mulig for bedrifter, medarbeidere og samfunnet å stige. Vi er en organisasjon på USD 6 milliarder med 163 000+ fagfolk i 90 land som hjelper 1279 globale kunder, inkludert Fortune 500-selskaper. Vi er fokusert på å utnytte neste generasjons teknologier, inkludert 5G, Blockchain, Metaverse, Quantum Computing, Cybersecurity, Artificial Intelligence og mer, for å muliggjøre ende-til-ende digital transformasjon for globale kunder. Tech Mahindra er det eneste indiske selskapet i verden som mottar HRH The Prince of Wales 'Terra Carta Seal for sin forpliktelse til å skape en bærekraftig fremtid. Vi er det raskest voksende merket innen "merkestyrke" og blant de 7 beste IT-merkene globalt. Med NXT.NOW™-rammeverket har Tech Mahindra som mål å forbedre «Human Centric Experience» for økosystemet vårt og drive samarbeidsavbrudd med synergier som oppstår fra en robust portefølje av selskaper. Tech Mahindra har som mål å levere morgendagens opplevelser i dag og tror at "Future is Now".

Vi er en del av Mahindra Group, grunnlagt i 1945, en av de største og mest beundrede multinasjonale sammenslutningene av selskaper med 260 000 ansatte i over 100 land. Det har en ledende posisjon innen gårdsutstyr, nyttekjøretøy, informasjonsteknologi og finansielle tjenester i India og er verdens største traktorselskap målt i volum. Den har en sterk tilstedeværelse innen fornybar energi, landbruk, logistikk, gjestfrihet og eiendom. Mahindra Group har et tydelig fokus på å lede ESG globalt, muliggjøre landlig velstand og forbedre urban livsstil, med et mål om å drive positiv endring i livene til lokalsamfunn og interessenter for å gjøre dem i stand til å stige.

Ta kontakt med oss på www.techmahindra.com

Følg pressemeldinger fra Tech Mahindra

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tech Mahindra på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tech Mahindra