Tech Mahindra

Tech Mahindra lanserer Cloud BlazeTech for å maksimere forretningsverdien for skydrevne bedrifter globalt

Del
Integrert skyplattform for å drive bedrifter til å være skyklare og drive forretningsresultater ved å integrere skymigrering, drift, styring og industriskyløsninger.

Hyderabad – 7. desember 2022: Tech Mahindra, en ledende leverandør av tjenester og løsninger for digital transformasjon, rådgivning og forretningsutvikling, kunngjorde i dag lanseringen av Cloud BlazeTech, en integrert, sektoragnostisk plattform, for å maksimere forretningsverdien for skyen -drevne bedrifter globalt. Organisasjonen vil fortsette å investere i skytjenester og hyperscaler-relasjoner for å øke digital transformasjon for bedrifter.

Integrert skymigrering, skybasert drift og selvhelbredende styringsmodell, "Cloud BlazeTech" støtter bi-modal infrastrukturtransformasjon og hjelper bedrifter med å akselerere til en skybasert verden. I tillegg har plattformen integrasjoner med hybride skyplattformer med hyperskalere for å gi bransjespesifikke forhåndsbyggede skybaserte løsninger som gir raskere forretningsresultater. Ved å ta i bruk Cloud BlazeTech-plattformen vil bedrifter oppnå 25-30 % kostnadsbesparelser og 30 % forbedring i migrasjonstiden.

Sudhir Nair, Chief Delivery Officer og Global Head - Infra & Cloud Business, Tech Mahindra, sa: "Skyadopsjon er et nøkkelsteg mot digital transformasjon. Det er kjernen i alle transformative IT-strategier og gjør det mulig for bedrifter å bli digitale klare. Tech Mahindras Cloud BlazeTech-plattform vil levere bransjespesifikke forhåndsbyggede skybaserte løsninger og hjelpe bedrifter i deres transformasjonsreise med å være skyklare. Med denne lanseringen ser vi frem til å styrke enhver organisasjon til å være en digital organisasjon, drive forretningsresultater, gi hastighet og skala for innovasjon fra hvor som helst med skybaserte industriløsninger, drift og styring og innovasjon.

Suri Chawla, Global Head of Cloud Services, Tech Mahindra, uttaler: "I dagens hyper-tilkoblede verden, har utnyttelse av kraften i skyen blitt et must-have-element for bedrifter globalt. De siste årene har selskaper innsett kraften i sky for forretningssmidighet, innovasjon, forbedret kundeopplevelse og de mange mulighetene skyfunksjoner tilbyr. For å møte dette økende behovet for skyteknologi og fremme målet vårt om å tilby klassens beste digitale løsninger, har vi lansert Cloud BlazeTech. Plattformen vår vil gjør det mulig for bedrifter å gå videre i sin skytransformasjonsreise ved å tilby en fleksibel og tilpassbar løsning for å hjelpe dem med å bli digitale frontløpere i denne nye skybaserte æraen."

Tech Mahindra vil utnytte sine eksisterende partnerskap med store offentlige og private skytjenesteleverandører for å utvide sin unike løsning til globale kunder. Dens dedikerte skytjenester, -løsninger og rammeverk har hjulpet 250+ F100- og F500-kunder i deres skytransformasjonsreise, inkludert noen av verdens største skytransformasjonsprosjekter for CME og bedriftsvertikaler. Tech Mahindra vil fortsette å investere i sitt skytalent, bygge nye løsninger og fokusere på å utvide relasjoner med alle partnere og hyperskalere.

For mer informasjon, vennligst besøk: https://www.techmahindra.com/en-in/infrastructure-and-cloud-services/cloud-blazetech/

Tech Mahindra tror på DigitALL-filosofien for omfattende forretningstransformasjon. Digitale teknologier katalyserer transformasjonene – de humaniserer virksomheter ved å hjelpe dem med å tenke, sanse, koble til, kommunisere, sikre og handle bedre enn før. Som en del av NXT.NOWTM-rammeverket, som tar sikte på å forbedre 'Human Centric Experience', fokuserer Tech Mahindra på å investere i nye teknologier og løsninger som muliggjør digital transformasjon og møter kundens behov.

Kontakter

Om Tech Mahindra

Tech Mahindra
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu

94055912https://www.techmahindra.com/en-in/?f=2115630061

Om Tech Mahindra

Tech Mahindra tilbyr innovative og kundesentrerte digitale opplevelser, som gjør det mulig for bedrifter, medarbeidere og samfunnet å stige. Vi er en organisasjon på USD 6 milliarder med 163 000+ fagfolk i 90 land som hjelper 1279 globale kunder, inkludert Fortune 500-selskaper. Vi er fokusert på å utnytte neste generasjons teknologier, inkludert 5G, Blockchain, Metaverse, Quantum Computing, Cybersecurity, Artificial Intelligence og mer, for å muliggjøre ende-til-ende digital transformasjon for globale kunder. Tech Mahindra er det eneste indiske selskapet i verden som mottar HKH The Prince of Wales 'Terra Carta Seal for sin forpliktelse til å skape en bærekraftig fremtid. Vi er det raskest voksende merket innen "merkestyrke" og blant de 7 beste IT-merkene globalt. Med NXT.NOWTM-rammeverket har Tech Mahindra som mål å forbedre «Human Centric Experience» for økosystemet vårt og drive samarbeidsavbrudd med synergier som oppstår fra en robust portefølje av selskaper. Tech Mahindra har som mål å levere morgendagens opplevelser i dag og tror at "Future is Now".

Vi er en del av Mahindra Group, grunnlagt i 1945, en av de største og mest beundrede multinasjonale sammenslutningene av selskaper med 260 000 ansatte i over 100 land. Det har en ledende posisjon innen gårdsutstyr, nyttekjøretøy, informasjonsteknologi og finansielle tjenester i India og er verdens største traktorselskap målt i volum. Den har en sterk tilstedeværelse innen fornybar energi, landbruk, logistikk, gjestfrihet og eiendom. Mahindra Group har et tydelig fokus på å lede ESG globalt, muliggjøre landlig velstand og forbedre urban livsstil, med et mål om å drive positiv endring i livene til lokalsamfunn og interessenter for å gjøre dem i stand til å stige.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye