BarnekreftforeningenBarnekreftforeningen

Tatoveringsstudioer over hele landet markerer Barnekreftdagen med kroppskunst

Del

For syvende år på rad samler tatoveringsstudioer over hele landet inn penger til Barnekreftforeningen gjennom sin innsamlingsaksjon «Kroppskunst mot barnekreft». Tatovørene vier en hel dags arbeid til saken og setter fokus på barn og ungdom med kreft i anledning Barnekreftdagen 15. februar.

I år har over 29 studioer fra ulike kanter av landet meldt seg på etter initiativ fra Kari Kjelskau, eier av tatoveringsstudioet "Memento Tattoo" i Oslo. Kampanjen skal gjenspeile barns evne til å utrykke seg gjennom farger og fantasifulle tegninger.


Lørdag 16. februar vil det bli mulig for folk og tatovere seg og samtidig støtte en god sak. Hvert studio tatoverer små fastsatte motiv de selv har designet for kr 500,- til inntekt for Barnekreftforeningen. Mange av studioene har vært med i flere år, og i år er det 9 nye studioer som skal være med.

-       Interessen fra kundene er utrolig denne dagen. Det er mange som vil være med å bidra til å støtte Barnekreftforeningen. Noen ganger har interessen vært så stor at alle dessverre ikke har fått tatovering. Studioene som har vært med i flere år syns det er en morsom og givende dag, sier Kari.


Studioene er svært nøye på å bruke farger som ikke inneholder kreftfremkallende stoffer, sier Kari, som har lang erfaring i bransjen.

Til sammen har studioene bidratt mednesten 3 millioner kroner til Barnekreftforeningen som jobber for å bekjempe barnekreft. Kari forteller at arrangementet «Kroppskunst mot barnekreft» har fått overveldende respons fra kunder som vil tatovere seg hos tatoveringsstudioer som deltar på aksjonen. Nå er studioene igjen klare for å forevige små kunstverk på kroppene til publikum.

Barnekreftforeningen forteller at de er svært takknemlige overfor alle som deltar på «Kroppskunst mot barnekreft”, og at pengene er med på å gi barn og ungdom med kreft ulike tilbud for å mestre hverdagen både under og etter en tøff kreftbehandling.

Se hvilke studio nær deg som deltar her http://www.kroppskunstmotkreft.no/ 

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen
Øvre Vollgt. 11, 3 etg
0158 Oslo

02099http://www.barnekreftforeningen.no

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som hovedsaklig drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Barnekreftforeningen har sitt sekretariat i Oslo og består av 14 fylkesforeninger. Barnekreftforeningen jobber for å bekjempe barnekreft og gi støtte til familiene som er rammet.

Annen hver dag får et nytt barn i Norge kreft. 4 av 5 overlever. Vi jobber for å redde det 5. barnet.   

Følg saker fra Barnekreftforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Barnekreftforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Barnekreftforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom