BarnekreftforeningenBarnekreftforeningen

Tatoveringsstudioer markerer Barnekreftdagen med landsdekkende innsamlingsaksjon - Tar smittevern på alvor!

Del

For niende år på rad har tatoveringsstudioer rundt om i landet meldt seg på innsamlingsaksjonen «Kroppskunst mot barnekreft», for å markere Den internasjonale Barnekreftdagen 15. februar. I år avholdes aksjonen førstkommende lørdag, 13. februar.

Trygg tatovering: Foto: Privat
Trygg tatovering: Foto: Privat

«Kroppskunst mot Barnekreft» har fra tidligere år samlet inn over tre millioner kroner til Barnekreftforeningen, og selv om situasjonen blir litt annerledes i år, er de 15 studioene som har meldt seg på, klare for å gjøre en innsats!  Se hvilke av studioene som er nær deg.

Stor suksess
Den noe utradisjonelle innsamlingsaksjonen har vært en stor suksess tidligere år, og køene for å få en tatovering, har vært lange. De deltagende studioene har designet små motiver som de tatoverer og selger for 500 kroner. Pengene går uavkortet til Barnekreftforeningens livsviktige arbeid. Noen av studioene vil i år kun selge prints. Tatoveringene og motivene skal gjenspeile barns evne til å utrykke seg gjennom farger og fantasifulle tegninger, forteller Kari Kjelskau, initiativtaker bak «Kroppskunst mot barnekreft».

Tar trygghet og smittevern på alvor
Det skal være trygt å bli med på «Kroppskunst mot barnekreft». Kari forteller at studioene er svært opptatt av at både tatovører og kunder skal være trygge.

-Alle som ønsker å tatovere seg til inntekt for barnekreftsaken, må i år bestille time i forkant. Slik unngår vi at mange mennesker møter opp samtidig. Både kunder og tatovører må være nøye med å bruke munnbind og håndsprit under besøket, sier Kari.           

Kari, som har lang erfaring i bransjen, legger til at studioene også er svært nøye med å bruke farger som ikke inneholder kreftfremkallende stoffer.

Støtten betyr mye for barn og ungdom med kreft.
Daglig leder i Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen, forteller at de er svært glede for at studioene år etter år engasjerer seg for å samle inn penger til saken vår.

-Takket være ildsjeler og initiativ som «Kroppskunst mot barnekreft», har vi mulighet til bidra til forsking som gir kunnskap om bedre og mer effektiv behandling. Pengene er også med på å gi barn og ungdom med kreft og deres familier ulike tilbud for å mestre hverdagen, både under og etter en tøff kreftbehandling. Vi ønsker deltagerne lykke til med årets aksjon, sier Nicolaysen.  

                                             

Nøkkelord

Kontakter

Kari C Kjelskau
Initiativtaker
Memento Tattoo
kari@memento-tattoo.com
Telefon: 40484572

Trine Nicolaysen
Daglig leder i Barnekreftforeningen
trine@barnekreftforeningen.no
90827217

Bilder

Trygg tatovering: Foto: Privat
Trygg tatovering: Foto: Privat
Last ned bilde
Kari Kjelskau, Initiativtaker til Kroppskunst mot Barnekreft.
Kari Kjelskau, Initiativtaker til Kroppskunst mot Barnekreft.
Last ned bilde
Trine Nicolaysen, Daglig leder i Barnekreftforeningen
Trine Nicolaysen, Daglig leder i Barnekreftforeningen
Last ned bilde

Lenker

Om Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen
Øvre Vollgt. 11, 3 etg
0158 Oslo

02099http://www.barnekreftforeningen.no

Barnekreftforeningen er en selvstendig, frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft.

Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft, og bidrar derfor til forskning og utdanning for å bekjempe barnekreft. Foreningen er til for å hjelpe barn og ungdommer med kreft og deres familier. Barnekreftforeningen er en støttepartner og informasjonskilde for familier som rammes av barnekreft slik at de ikke føler seg alene. 

Følg pressemeldinger fra Barnekreftforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Barnekreftforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Barnekreftforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom