BarnekreftforeningenBarnekreftforeningen

Sykkelaksjon for Barnekreftforeningen fortsetter, med del to, gjennom 11 fylker i Norge

Del

Gutta fra Sykkelaksjonen 2021 er på syklene igjen. De skal fullføre del to av innsamlingsaksjonen for Barnekreftforeningen etter ulykken der Øystein Dahl hadde et stygt fall 28. juni, under sitt rekordforsøk fra Lindesnes til Nordkapp. Turen er allerede godt i gang og vil avsluttes på Rikshospitalet fredag 9. juli.

Gullgutta med Øystein i spissen.
Gullgutta med Øystein i spissen.

Sykkelgjengen og crewet håper at så mange som mulig vil følge med på livesendingene på nettsidene og på Facebook, og inviterer alle som har lyst til å møte dem på veien, eller sykle sammen med dem.
Fra Racetracker er det mulig å følge med hvor de er og hvor de skal være til enhver tid.

Barnekreftforeningen er takknemlige
Barnekreftforeningen er imponert over engasjementet, viljen og innsatsen gutta fra Sykkelaksjonen har vist.

-  De har jobbet hardt og lenge for å få til denne aksjonen, og de viser enorm omtanke for våre barn og familier som er rammet. Det var utrolig leit å høre om Øystein og det stygge fallet. Vi ønsker god bedring og sender varme tanker til Øystein og familien, sier daglig leder i Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen.

Motivasjonen bak innsamlingsaksjonen har hele veien vært å samle inn penger til Barnekreftforeningen. En av syklistene på Øysteins lag, mistet datteren til kreft noe som har gjort barkekreft til en hjertesak for samtlige i laget både individuelt og sammen. I fjor klarte de å samle inn 1,2 millioner kroner og i år har Sykkelaksjonen som mål å doble dette beløpet. Hittil har de samlet inn over 800 000 kroner.

Nøkkelord

Kontakter

Chris Thomas Johansen
Telefon: 45 40 19 23
E-post: chris@screammedia.no

Bilder

Gullgutta med Øystein i spissen.
Gullgutta med Øystein i spissen.
Last ned bilde
Last ned bilde
Chris Thomas Johansen, produsent
Chris Thomas Johansen, produsent
Last ned bilde

Lenker

Om Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen
Barnekreftforeningen
Øvre Vollgt. 11, 3 etg
0158 Oslo

02099http://www.barnekreftforeningen.no

Barnekreftforeningen er en selvstendig, frivillig landsdekkende organisasjon som drives av familier som har eller har hatt barn med kreft. Barnekreftforeningen støtter forskning på barnekreft og har som mål at ingen barn skal dø av kreft. Foreningen støtter også en støttepartner og informasjonskilde for familier som rammes slik at de aldri skal føle seg alene.  Se mer på barnekreftforeningen.no 

Sykkelaksjonen 2021 består av en gjeng med ildsjeler som ønsker å gjøre en forskjell for barn som rammes av kreft. 24.juni - 9. juli skal syv syklister fra Sykkelaksjonen kjempe for både rekord og innsamling gjennom alle Norges fylker og naturperler. Aksjonen ble startet med et solorekordforsøk av Øystein Dahl distansen Lindesnes- Nordkapp. Deretter startet sykkellaget på tren gjennom alle Norges fylker. Med seg på turen blir de fulgt av et crew som dokumenterer reisen.  

Følg pressemeldinger fra Barnekreftforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Barnekreftforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Barnekreftforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom