GK Gruppen

Sturla Magnus er nytt styremedlem i GK

Del

Sturla Magnus (50) er valgt inn som nytt medlem av konsernstyret i GK Gruppen. Magnus er konserndirektør i Aker Solutions, med ansvar for nybygg til olje- og gassindustri globalt, samt for verft og anlegg. Han bringer med seg betydelig erfaring og kompetanse fra prosjektbasert virksomhet.

Sturla Magnus, konserndirektør Aker Solutions
Sturla Magnus, konserndirektør Aker Solutions

Magnus er utdannet sivilingeniør fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og har mer enn 20 års erfaring fra byggenæringen og internasjonal olje- og gassindustri. Han har bakgrunn fra store byggeprosjekter og ulike lederstillinger i Skanska, Kværner, Aker Marine Contractors og AF-Gruppen.

- Sturla har solid kompetanse og er en erfaren leder med god innsikt i risikostyring i prosjektbasert virksomhet, både fra bygg- og anleggsnæringen og fra offshorevirksomhet. Jeg er glad for å få han med på laget, sier styreleder i GK, John-Erik Karlsen.

- GK er et spennende selskap med en solid historie og tydelige ambisjoner for fremtiden. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse inn i GK-styrets arbeid, sier Sturla Magnus.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sturla Magnus, konserndirektør Aker Solutions
Sturla Magnus, konserndirektør Aker Solutions
Last ned bilde
John-Erik Karlsen, styreleder GK Gruppen
John-Erik Karlsen, styreleder GK Gruppen
Last ned bilde

Lenker

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00https://www.gk.no

GK Gruppen er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med mer enn 3000 ansatte og over 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Følg pressemeldinger fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom