Parat

Streik i private barnevern- og omsorgsbedrifter

Del

Det er streik i den private barne- og ungdomsverntjenesten og andre virksomheter innen privat omsorgs- og velferdstjenester fra lørdag morgen.

Meklingen mellom NHO Service og Handel, Abelia og NHO og Parat for ansatte i den private barne- og ungdomsverntjenesten og andre virksomheter innen privat omsorgs- og velferdstjenester endte i streik fra arbeidstidens begynnelse lørdag morgen.

Parat har meklet sammen med YS-forbundet Delta og parallelt med Fagforbundet og Fellesorganisasjonen (FO).

Parats forhandlingsleder, Kjell Morten Aune, sier til Parat24 at hovedmålet var å få til en større grad likeverdighet i lønns- og arbeidsvilkår mellom offentlige virksomheter innen velferdsområdet og private velferdsaktører,.

– Dessverre viste NHO og landsforeningene ikke tilstrekkelig vilje til å komme oss i møte under meklingen. Parat, i likhet med Fagforbundet, hadde dermed ikke annen mulighet enn å bryte meklingen, sier Aune.

Kontakter

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom