GK Gruppen

Store kontrakter til GK på Campus Ås

Del

GK skal levere teknisk utstyr til Campus Ås for 200 millioner.

GK skal levere luftbehandlingsanlegg og rørinstallasjoner til Campus Ås til en verdi av 197 millioner kr eks. mva. Leveransen omfatter bl.a. en hel del spesialutstyr for ventilering av renrom og laboratorier, og rørsystemer til gass og væske som benyttes der. Det stilles særlig høye krav til kvalitet i alle ledd. 

Torgeir Moe og Ole Rontén fra hhv. GK Inneklima og GK Rør er godt fornøyd med avtalene. Særlig synes de det var gledelig med høy vurdering av organisasjonens kompetanse. - Vi jobber med utvikling av kompetansen daglig. Det føles godt at dette har blitt vektlagt og gir uttelling i slike viktige jobber, sier Torgeir Moe. 

Hoveddelen av produksjonen blir i 2018. Prøvedrift er planlagt i 2019 og overlevering i mai 2020. 

Personer i bildet (f.v) Ole Rontén, Torgeir Moe, Candice Yu, Kristin Fevang, Erik Antonsen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00https://www.gk.no

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi og kulde. Våre mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner.

Følg pressemeldinger fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom