Ving Norge

Stor interesse for Vings nye treningsreiser

Del

Yoga, skogsbad, rulleski og bootcamp er bare noen av treningsformene som står på programmet når Ving lanserer neste års treningsreiser – og reisearrangøren kan allerede melde om stor interesse og pågang.

Bare noen dager etter at Ving lanserte sine nye treningsreiser har det vært stor trafikk på nettsiden og kommet inn flere titalls påmeldinger. Kristin Skjelvaag, ansvarlig for treningsreiser i Ving, er svært fornøyd med responsen.

– Vi så en sterk vekst i treningsreiser før pandemien, og nå kan det se ut til at veksten fortsetter der den slapp. Neste års program består av en kombinasjon av tidligere suksesser og nye, spennende treningstyper, og den store variasjonen er nok en av grunnene til den store interessen. Folk finner akkurat den typen treningsreise de er på utkikk etter, forteller Skjelvaag.

En av nyhetene i programmet er en naturretreat på Mallorca, der morgenmeditasjon, skogsbad og sanseøvelser er blant aktivitetene. Det skal også arrangeres en egen yogafestival i Hellas, padelreise til Kroatia og i samarbeid med Team Coop og brødrene Skinstad er det satt opp en innholdsrik treningsreise for rulleski-entusiaster.

– Vi arrangerer også to treningsreiser i samarbeid med den kjente treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som Funkygine, der den ene turen allerede er fullbooket og har venteliste. Det er ingen tvil om at mange er klare for en aktiv ferie neste år, sier Skjelvaag.

 

Viderefører suksessen Ving Camp

Ving Camp er treningsreisen for deg som vil utfordre deg selv i et variert, morsomt og tøft program med blant annet yoga, dansekoreografi med høy intensitet, militærinspirerte øvelser og Boot Camp på programmet – alt på dine premisser.

– Vi har arrangert Ving Camp årlig i nesten 10 år, og den er stadig like populær og blir ofte fullbooket. På disse turene er målet at deltakerne skal oppleve treningsglede og samhold, og det blir knyttet mange nye vennskap, forteller Skjelvaag.

På Ving Camp velger du nemlig selv hvor mye du vil delta, og uansett hvilke forutsetninger du kommer med lover treningsteamet at du vil bli utfordret og få en god treningsopplevelse.

– Mange av de som melder seg på har vært med en eller flere ganger før, så dette er en helt klart en oppskrift som fungerer, sier Skjelvaag.

Ving Camp arrangeres som vanlig tre ganger i løpet av 2022. To ganger på Kypros og en gang på Mallorca. For deltakerne venter en uke med masse humor, glede og inspirasjon.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Padelreise
Padelreise
Last ned bilde
Team Coop og brødrene Skinstad - treningsreise for rulleski-entusiaster
Team Coop og brødrene Skinstad - treningsreise for rulleski-entusiaster
Last ned bilde
Naturretreat på Mallorca
Naturretreat på Mallorca
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving åpner nytt konsepthotell på Mallorca – kun for voksne gjester1.10.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom