Norsk Osteopatforbund

Stor faglig interesse hos osteopatistudentene

Del

Osteopatistudentene er i gang med høstsemesteret ved Høyskolen Kristiania – noen for første gang, andre på siste etappe.

Fjerdeårsstudenter klare for dagens klinikkskift.
Fjerdeårsstudenter klare for dagens klinikkskift.

Studentklinikken – en viktig arena 

Hvert år uteksamineres det nye osteopater ved Høyskolen Kristiania. De to siste årene av studieløpet har studentene praksis på skolens studentklinikk, der de under veiledning tar i mot pasienter.

Ronja Strømsborg Lund, studieprogramleder i osteopati, er godt fornøyd med studentene.

– Det er givende å jobbe med så faglig interesserte studenter, sier hun.

Fireårig utdanning

Høyskolen Kristiania i Oslo er den eneste skolen i Norge som tilbyr utdanning innen osteopati. Studiet er fireårig, det består av en treårig bachelorgrad og en ettårig videreutdanning. Studiet er NOKUT-godkjent, og gir derav rett til lån og stipend fra Lånekassen. Utdanningen avsluttes med en diplomoppgave og klinisk kompetanseeksamen.

Utdanningen kvalifiserer til medlemskap i Norsk Osteopatforbund, og er i henhold til Helsedirektoratets krav til utdanning for å søke autorisasjon.

Kontakter

Bilder

Fjerdeårsstudenter klare for dagens klinikkskift.
Fjerdeårsstudenter klare for dagens klinikkskift.
Last ned bilde

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom