Ifor Williams Norge

Stjernekokk blir Ifor Williams ambassadør

Del

Catering-gründer og stjernekokk Oliver Weber jobber bokstavelig talt med drømmen sin. Nå har han fått sin egen foodtruck og blir ambassadør for tilhengermerket Ifor Williams.

Oliver Weber er stjernekokk og Ifor Williams ambassadør. Foto: Ifor Williams Norge AS.
Oliver Weber er stjernekokk og Ifor Williams ambassadør. Foto: Ifor Williams Norge AS.

Det er sommer, sol og pizzaovnen til Oliver Weber har ikke stått kjølig ett sekund siden foodtrucken i mai ble plassert ved Brygga Bar på Hamar.

Oliver er født og oppvokst i Graz som er Østerrikes nest største by, og fikk interessen for kokkeyrket allerede som 4-åring. I over 14 år har han arbeidet som kokk med fagbrev fra Østerrike og har jobbet for flere store stjernerestauranter i Graz.

Han sier at Norge ble en ren tilfeldighet.

- Jeg jobbet om bord på et 5-stjernes cruiseskip som seilte fra Hamburg, via England og ned Norske-kysten. Når jeg fikk oppleve midtnattsola, ble jeg solgt og valgte å flytte til Norge i 2012, sier Oliver Weber.

Etter han flyttet til Norge, har flere kjendis-bryllup og Hans Majestet Kong Harald fått smake på maten hans.

- Jeg har vært heldig med min karriere. Helt siden jeg startet har jeg fått lov til å jobbe med mennesker som har bygd meg opp med inspirasjon og kunnskap. Det er jeg evig takknemlig for, sier Weber.

Satset midt i koronakrisen

Etter ulike samarbeid siden 2012, valgte Weber å satse med egen cateringbedrift, midt i koronakrisen, kalt Smakfull Catering.

- Catering syns jeg er veldig morsomt. Det er så varierende og spennende. Med satsningen nå, lager vi alt fra pizza til kulinariske smaksopplevelser som 6-retters «chef's table» for å nevne noe, sier Weber.

Cateringbedriften som holder til på Søndre Elton Gård i Stange, tilbyr også catering til konfirmasjoner, bryllup, bursdager og andre arrangement.

Weber er tydelig på at råvarer og lidenskap for matproduksjonen er viktig for å få et best mulig resultat.

- For meg er råvarene hele produktet, ja hele 90 prosent blir laget fra bunnen av, sier Weber.

Utvidet med spesiallaget «foodtruck»

I samarbeid med lokale leverandører og tilhengermerket Ifor Williams, har Weber bygd opp en egen «foodtruck» som nå står plassert ved Koigen på Hamar.

Han er fornøyd etter å ha brukt mye tid på planlegging av tilhengeren, og i mai stod den klar.

- Tilhengeren er skreddersydd etter mitt behov. Den har convection ovn, pizzaovn, flatgrill med induksjonsplate, kjøleskap, frys og varmelampe. Rett og slett et fullverdig storkjøkken på fire hjul. Jeg er kjempefornøyd og har alltid hatt en drøm om en foodtruck, så dette her er helt magisk, sier Weber engasjert.

Han legger til og smiler: Nå jobber jeg endelig med drømmen min.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Oliver Weber er stjernekokk og Ifor Williams ambassadør. Foto: Ifor Williams Norge AS.
Oliver Weber er stjernekokk og Ifor Williams ambassadør. Foto: Ifor Williams Norge AS.
Last ned bilde
Foodtrucken er plassert ved Brygga Bar på Hamar. Foto: Ifor Williams Norge AS.
Foodtrucken er plassert ved Brygga Bar på Hamar. Foto: Ifor Williams Norge AS.
Last ned bilde

Om Ifor Williams Norge

Ifor Williams Norge
Ifor Williams Norge
Rudsvegen 9
2360 Rudshøgda

62 34 41 41http://www.iwt.no/

Ifor Williams Norge AS er norgesimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerket Ifor Williams Trailers, og er Norges største importør av biltilhengere. Tilhengermerket er blant de mest fremgangsrike i verden, og har i en årrekke hatt en meget god markedsutvikling i Norge.

Selskapet har i overkant av 70 merkeforhandlere, og hovedkontoret ligger i Ringsaker kommune.

Følg pressemeldinger fra Ifor Williams Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ifor Williams Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ifor Williams Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom