Duenger Gruppen AS

Norwegian Agro blir forhandler av Ifor Williams tilhengere

Del

Norwegian Agro og Ifor Williams Norge AS har inngått samarbeidsavtale om salg og service av Ifor Williams tilhengere.

Norwegian Agro blir forhandler av Ifor Williams
Norwegian Agro blir forhandler av Ifor Williams Norwegian Agro

Tilhengermerket Ifor Williams har siden 1995 hatt en god markedsutvikling i Norge. Nå styrker de seg med Norwegian Agro for å nå nye kundegrupper og markeder.

-Vi er nå glade for å kunne presentere dette samarbeidet. Våre markedssegmenter er voksende. For å møte dette så må vi gjøre produktene våre så tilgjengelig som mulig, ikke minst tilgjengeligheten med godkjente servicepunkter, sier Ola Simensen som er salgssjef hos Ifor Williams Norge AS.

Han er tydelig på at dette blir et godt supplement til eksisterende forhandlernettverk.

-Vi er klar og tydelig i vår forhandlerstrategi. Gode, profesjonelle og kunnskapsrike forhandlere er helt avgjørende for at vår merkevare blir ivaretatt på en riktig måte. Kvaliteten på disse skal gjenspeile kvaliteten og profesjonaliteten i våre tilhengere. Norwegian Agro har en sterk merkevare, og med sin kompetanse og ekspertise, vil dette bli en styrke for oss, forsetter Simensen.

Norwegian Agro er blant de største aktørene i Norge på maskiner og utstyr til landbruket. Nå satser de også på salg og service av «proffe» tilhengere. 

-I tråd med vår strategi om å bli den beste partneren for våre kunder, samt levere kvalitetsprodukter til landbruket, så passer produktporteføljen fra Ifor Williams godt inn. Våre kunder stiller høye krav til produktene og derfor er dette midt i blinken for oss. Ifor Williams er uten tvil et profesjonelt tilhengermerke som har de kvalitetene vi kan stå inne for. Nå kan vi tilby produkter av høyeste kvalitet, både konstruksjons- og kvalitetsmessig, sier salgssjef for maskinvarer i Norwegian Agro, Jan Ivar Brunsberg.

Han legger til:

Vi gleder oss stort til å vise frem og tilby våre kunder tilhengere fra Ifor Williams. Produktene vil i hovedsak bli å finne hos avdelingene på Romerike, Hønefoss, Røn, Overhalla og Våler. Her vil vi ha alt fra dyr- og hestehengere, skaphengere, maskinhengere, tipphengere og varehengere for å nevne noe, avslutter Brunsberg.

 

Kort om Norwegian Agro

Norwegian Agro Machinery er en av landets ledende leverandører av maskiner og redskaper til landbruket. Selskapet representerer en lang rekke sterke merkevarer, og er norsk distributør av CLAAS traktorer og høstemaskiner, samt redskaper fra blant annet Lemken, Horsch, Rauch, Multiva og Duun. Det landsdekkende forhandlernett består av mer enn 40 salgs- og servicesteder, hvorav en fjerdedel er egen-eide avdelinger. Gjeldende avtale er knyttet opp mot egen-eide forhandlere

Kort om Ifor Williams

Ifor Williams Norge AS er norgesimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerket Ifor Williams Trailers, og er Norges største importør av biltilhengere. Tilhengermerket er blant de mest fremgangsrike i verden, og har i en årrekke hatt en meget god markedsutvikling i Norge.

Etter design og produksjon igjennom 65 år er nå Ifor Williams Trailers Ltd. Storbritannias største produsent av biltilhengere med totalvekt opp til 3.500 kg.

Kontakter

Kim Brandsnes, markedssjef i Ifor Williams Norge AS

Tlf.: 909 10 781

E-post: kim@iwt.no

Jan Ivar Brunsberg, salgssjef maskinvarer I Norwegian Agro

Tlf.: 90603310

E-post: jabr@na-machinery.no 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tilhengermerket Ifor Williams fyller 65 år i 2023
Tilhengermerket Ifor Williams fyller 65 år i 2023
Last ned bilde

Om oss

Duenger Gruppen AS er et ledende familieeid konsern. I gjennom våre importselskaper er vi stolte av å føre kjente og ledende merkevarer med høy kvalitet i det norske markedet.

De sterke merkevarene Ifor Williams, Manta5 og Lorries distribueres via anerkjente og dyktige forhandlere. Konsernet satser også aktivt på eiendom. Selskapets hovedkontor ligger i Ringsaker kommune.

Følg pressemeldinger fra Duenger Gruppen AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Duenger Gruppen AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Duenger Gruppen AS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye