Bane NOR

Stine Undrum ny utbyggingsdirektør i Bane NOR

Del

Stine Undrum har takket ja til å lede Bane NORs utbyggingsdivisjon.

Stine Undrum, ny utbyggingsdirektør i Bane NOR. (Foto: Anne Mette Storvik, Bane NOR)
Stine Undrum, ny utbyggingsdirektør i Bane NOR. (Foto: Anne Mette Storvik, Bane NOR)

Stine har 12 års fartstid fra Jernbaneverket og Bane NOR. Hun startet i 2007 og har hatt varierte oppgaver og ansvar innen prosjekter på Vestfoldbanen. De siste åtte årene har hun vært prosjektdirektør og har sammen med sitt team på utbygging Vestfoldbanen levert prosjektene Barkåker–Tønsberg, Holm–Nykirke og Farriseidet-Porsgrunn. Hun har også klargjort for byggestart på prosjektene Drammen–Kobberviksdalen og Nykirke–Barkåker. Fra mars i år til hun trådte inn som fungerende utbyggingsdirektør 1. oktober, var hun prosjektdirektør for utbyggingsprosjektene på Østfold- og Dovrebanen.

– Stines erfaring i Bane NOR, sammen med tidligere erfaring fra både rådgiver- og entreprenørbransjen, er verdifull for den videre utviklingen av Bane NOR. Jeg er meget tilfreds med at hun har takket ja til å lede Bane NORs megaprosjekter for en moderne, effektiv, sikker og enda mer klimavennlig jernbane i fremtiden, sier Gorm Frimannslund, konsernsjef i Bane NOR.

– Etter at stillingen ble lyst ut, har det vært et omfattende arbeid med å finne riktig kandidat. Sammen med ekstern rekrutteringsbistand har vi lett både innenfor og utenfor Bane NOR, sier  Frimannslund. – Vi har et stort ønske og målsetning om å utvikle og rekruttere i egne rekker, og det er vi svært glade for at vi har fått til her, avslutter han.

Stine selv er også fornøyd med nå å ha fått jobben fast. – Vi står midt i veldig mange spennende prosesser med prosjektene våre, og jeg går på jobben med mye energi og glede. Samtidig er jeg ydmyk overfor kompleksiteten i prosjektene, og er glad for å ha et svært kompetent team med meg i jobben som skal gjøres, sier Stine Undrum, ny utbyggingsdirektør.

Endringen trer i kraft umiddelbart.

Kontakter

Cecilie Melland, kommunikasjonssjef i Utbyggingsdivisjonen, Bane NOR

Telefon: 911 04 118
E-post: cecilie.melland@banenor.no

Bilder

Stine Undrum, ny utbyggingsdirektør i Bane NOR. (Foto: Anne Mette Storvik, Bane NOR)
Stine Undrum, ny utbyggingsdirektør i Bane NOR. (Foto: Anne Mette Storvik, Bane NOR)
Last ned bilde

Om Bane NOR

Bane NOR
Bane NOR
Schweigaards gate 33
0191 Oslo

05280http://www.banenor.no

Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

Foretaket har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering.

Bane NOR har om lag 3.500 ansatte og har hovedkontor i Oslo.

Følg saker fra Bane NOR

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bane NOR på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bane NOR

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom