Sony Music Norway

Stina Tallling byr på noe godt

Del

Fredag 23. september slipper Stina Talling "Noe godt", en norskspråklig versjon av Paolo Nutinis hit "Candy" fra 2009.

Artwork "Noe godt"
Artwork "Noe godt"

«Jeg elsker at låten er så behagelig og ektefølt. Teksten treffer meg rett i hjertet og de akustiske instrumentene treffer meg rett i sjelen.» forteller Stina Talling om Paolo Nutini-låten «Candy» som hun gir nytt liv til når hun slipper «Noe godt» 

Låten kom allerede i 2009, men Bergenseren oppdaget den for omtrent to år siden.
«Det har vært min favorittlåt siden. Den er trist og vakker, med en tekst som kan tolkes på mange ulike måter. Noen mener den handler om noe seksuelt, mens andre – meg selv inkludert – tenker den handler om det å være helt desperat etter å bli elsket av en person man ikke føler seg god nok for.»

I Stinas øyne, og ører, er låten et mesterverk. Og en hun har så stor glede av å synge og spille at hun ønsket å spille inn og gi ut en egen versjon. 

«Jeg er jo egentlig i en prosess hvor jeg som artist bare gir ut låter hvor jeg er en del av den kreative prosessen, så jeg måtte ta en runde med teamet mitt om hvorfor jeg ønsket å gjøre en coverlåt. For å være ærlig tror jeg ikke de var så overbevist, men jeg er jo litt sta... For å være litt diplomatisk så kan vi jo si at min overbevisning overbeviste dem.»

Når Stina fikk grønt lys satt hun seg ned med gitaren og skrev om teksten til norsk, ikke i en direkte oversettelse, men en egen tolkning. Så tok nittenåringen denne med seg i studio med produsent Tormod Løkling. 

«Heldigvis likte han min versjon! Vi gikk over teksten sammen, spilte den inn og la til noen instrumenter. Vi var enige om at det var sinnsykt bra og vi måtte få den ut så fort som mulig, og gleden ble enda større når hele teamet måtte innrømme at jeg hadde helt rett.»

Det er nedstrippet og nedpå, med mer enn et snev country, og rett og slett et ganske nytt sound for Stina Talling. Det oppleves som at «Noe godt» reflekterer den konstante utviklingen hun er i, men også en ny trygghet som artist.

«Det er noe med denne låten som griper meg sånn, og jeg er så stolt av at jeg klarer å videreformidle den sårbarheten og desperasjonen på en måte som jeg ser berører dem jeg spiller den for.»

Hør en ny versjon av Stina Talling gjøre en ny versjon av «Noe godt» fra fredag 23. september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Noe godt"
Artwork "Noe godt"
Last ned bilde
Stina Talling (c) Alvin Santos
Stina Talling (c) Alvin Santos
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom