Sony Music Norway

Stina Talling slipper ny single

Del

Stina Talling slipper "Fortid til fremtid" oppfølger til BlimE-hiten "Mer enn god nok" fredag 11. oktober.

Stina Tallling "Fortid til fremtid" artwork
Stina Tallling "Fortid til fremtid" artwork

Mer enn god nok. Ikke bare tittelen på debutlåten, men også en grei oppsummering av artist, skoleelev, influenser og YouTuber Stina Talling.
Så selvsikker og frittalende som nesten bare en Bergenser kan være, er Stina allikevel ydmyk og veldig klar over at hun har mye å lære før hun er den artisten hun alltid har drømt om å bli. 
Ja, for musikk har vært i senteret av Stinas liv siden hun var et lite barn. Å opptre med sang, dans og musikk har vært drømmen siden før hun lærte å gå. Hun har "alltid" sunget, vært den som ville synge solo, den som turte å stikke seg fram. Og det at hun våget har fått henne dit hun er i dag. Selvlært, sta og lidenskapelig opptatt av å lære og mestre alle aspekter ved å være artist.

En "tulle-julelåt" med andre norske influensere julen 2018 viste at Stina hadde stemmeprakt, men at hun i tillegg hadde både låtskrivertalent og var en naturbegavelse på scenen kom som en overraskelse på mange når hun artistdebuterte med "Mer enn god nok". 
Låten skrev Stina Talling i samarbeid med etablerte låtskrivere, og den frontet NRK Supers vennskapskampanje BlimE. Stina opptrådde på VGlista, både på Rådhusplassen i Oslo, og i Trondheim og Bergen, og "Mer enn god nok" har hittil strømmet til gull.

I motsetning til "YouTube-Stina" så er artist-Stina mer naken, sårbar og ekte. YouTube-videoene er personlige og morsomme, men ren underholdning, inspirert av hva Stina tror følgerne kan ha lyst til å se. Men med musikk er hun kompromissløst på jakt etter sitt eget uttrykk, og hun ønsker å formidle noe som når hjertet til lytteren. Det er et ambisiøst mål, men ikke urealistisk.

Med "Fortid til fremtid" tar Stina Talling enda et steg videre i sin utvikling som artist. Låten har hun skrevet i samarbeid med Ingrid Frøsland, Vilde Johannessen og Peder Elias Eriksrud Kjørholt. Et låtskriverteam med snittalder på drøyt 22 år, og forhåpentlig et moderat antall knuste hjerter å vise til. Men de tør å være åpne om hva de føler.

"Kjærlighet har ingen fasit, så alle opplever det forskjellig, uansett alder" sier Stina "Og kjærlighetssorg er VONDT, uavhengig av om du er 25 eller 16, så der stilte vi egentlig ganske likt." 
Videre forteller Stina at jeg-personen i låten rett og slett er en håpløs romantiker. Lik henne selv? Ikke egentlig. For Stinas beste råd mot nettopp kjærlighetssorg er det ikke akkurat håpløst romantiske: "Kom deg over det, fort som f!" Men det går fint å leve seg inn i rollen hvor man savner noe som var, men kanskje mest savner drømmen om hva det kunne blitt.

16-åringen er kjent for å være munnrapp og ufiltrert, og på spørsmål om hva hun ville endret om hun kunne få reise tilbake i sin egen fortid og rette opp i feil hun har gjort, kommer nok et ærlig, og kanskje litt overraskende, svar "Jeg tror på at alt skjer for en grunn, og velger å takke nei til en reise til fortiden. Jeg får leve med, og lære av, de feilene jeg har gjort!"
Hva med en reise inn i fremtiden? Ville Stina gjort det? I så fall, hva ville hun ønske å ta rede på? 
"Hmm. Kanskje vil jeg vite hvem jeg skal gifte meg med? Nei, forresten, det jeg virkelig lurer på er om bind og tamponger noen gang kommer til å bli gratis!"
Nøkternt fra Stina Talling, en ung artist som er 100% fokusert på fremtiden.

"Fortid til fremtid" er ute overalt der musikk strømmes fredag 11. oktober 

Siden hun startet med YouTube-videoer i 2013 har 16 år gamle Stina Talling hatt over 14,5 millioner avspillinger av sine personlige og humoristiske videoer.
I 2018 ble hun nominert i kategorien "årets morsomste" under Gullsnutten, og i 2019 ble hun nominert i kategorien "stjerneskudd" i Nickelodeon 2019 International Kid's Choice Awards. Stina artistdebuterte med «Mer enn god nok» i juni 2019. Låten skrev Stina i samarbeid med Hanne Mjøen, Magnus Clausen, Anders Nilsen og André Jensen, og den har hittil strømmet til gull. «Mer enn god nok» er den offisielle låten for BlimE, NRK Supers vennskapskampanje, i 2019 og er den BlimE-låten som har oppnådd høyest listeplassering på Spotify.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Stina Tallling "Fortid til fremtid" artwork
Stina Tallling "Fortid til fremtid" artwork
Last ned bilde
Stina Talling 1 (c) Alvin Santos
Stina Talling 1 (c) Alvin Santos
Last ned bilde
Stina Talling 2 (c) Alvin Santos
Stina Talling 2 (c) Alvin Santos
Last ned bilde
Stina Talling 3 (c) Alvin Santos
Stina Talling 3 (c) Alvin Santos
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Morgan Sulele slipper «Den dama er gal»10.1.2020 08:00:00 CETPressemelding

10. januar slipper Morgan Sulele sin helt nye singel, «Den dama er gal». Slippet kommer i kjølvannet av 2019-hitten «Helt ærlig» med OnklP som til sammen lå hele 18 uker inne på VG-lista, og har over 11 millioner streams. «Den dama er gal» er en verdig oppfølger til fjorårets suksess og har både rytmer, gode vibes og god stemning! Låta er produsert av Erik Smaaland og Kriss Tømmerbakke. På spørsmål om hvem som har gitt inspirasjon til låta, svarer Bærumsgutten diplomatisk. – Låten er vel egentlig ikke inspirert av én dame, men mer enn beskrivelse av hvordan man møter noen man vetatikke er bra for deg, men så klarer man ikke å unngå det. Fordi man blir trukket inn i galskapen. I løpet av vinteren 2020 er Morgan Sulele å se på TV 2 i den niende sesongen av Hver gang vi møtes. Her blir seerne tatt med på et særdeles hyggelig dypdykk i 28-åringens karriere. – Det var fantastisk morsomt, et minne for livet og utrolig lærerikt! Å sette fingeren på bare én ting er vanskelig, det er så mye jeg

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom