Sony Music Norway

Stina Talling slipper årets BlimE-låt

Del

Årets BlimE-låt er det 16 år gamle Stina Talling fra Bergen som står bak. "BlimE (Mer enn god nok)" er Stinas første offisielle utgivelse som artist og låtskriver

BlimE-artwork
BlimE-artwork

"Det er så viktig at låten har et positivt budskap, og det var fint å være så involvert i å skrive teksten" forteller hun. "Det er en ære å kunne være en del av dette, og jeg elsker at min aller første låt handler om å akseptere seg selv. Selv når man gjør feil."

Stina forteller at hun, da hun gikk på barneskolen, brukte mye av sommeren og høsten på å lære BlimE-dansen og syntes at hele opplegget var både gøy og viktig.

"Jeg håper jeg kan være med på å inspirere og motivere barn og unge til å være snillere mot hverandre. Og seg selv."

I et samfunn hvor fokus i stor grad er på hvordan man fremstår, heller enn hvordan man har det, har den kjente YouTuberen valgt å fokusere på humor og personlighet.

"Perfeksjon er kjedelig! Det er når vi tør å være oss selv, perfekt uperfekte, at vi blir mest kreative og spennende."

"BlimE (Mer enn god nok)" er skrevet i samarbeid med hitmakerne Hanne Mjøen, Magnus Clausen, Anders Nilsen og André Jensen.
Låten er å finne overalt hvor musikk kan strømmes eller lastes ned fra fredag 14. juni.
Følg med på NRK Super for mer informasjon, og koreografi til BlimE-dansen.

 

Siden hun startet med YouTube-videoer i 2013 har Stina Talling har hatt over 13 millioner avspillinger av sine personlige og humoristiske videoer.
I 2018 ble hun nominert i kategorien "årets morsomste" under Gullsnutten, og i 2019 ble hun nominert i kategorien "stjerneskudd" i Nickelodeon 2019 International Kid's Choice Awards 

BlimE er NRK Supers vennskapskampanje med målsetning om å fremme vennskap og samhold på barneskoler i hele landet.
Fra kampanjen ble introdusert i 2010 har den vært en årlig begivenhet i Norge, med over 400.000 skolebarn som danser BlimE-dansen til den offisielle BlimE-låten.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

BlimE-artwork
BlimE-artwork
Last ned bilde
Stina Talling (c) Bent Rene Synnevåg
Stina Talling (c) Bent Rene Synnevåg
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom