Sony Music Norway

Stina Talling deltar i MGP med låten "Elevate"

Del

I dag ble det annonsert at Stina Talling er en av deltagerne i årets MGP. Låten "Elevate" er tilgjengelig fra og med i dag, og allerede lørdag 16. januar blir hun å se på skjermen.

Elevate artwork -  Stina Talling
Elevate artwork - Stina Talling

Siden hun startet med YouTube-videoer i 2013 har nå 17 år gamle Stina Talling hatt mye å gjøre ved siden av skolegang. Hun setter stor pris på spennende muligheter og utfordringer, og gyver løs på dem med utålmodig energi og glimt i øyet. 

På YouTube har hun nesten 17 millioner avspillinger av sine personlige og humoristiske videoer, og etter hun i 2019 fikk hun platekontrakt med Sony Music har hun gitt ut flere låter.
Til nå er den største hiten «Mer enn god nok» som hun var med på å skrive for BlimE, som har streamet over 12 millioner ganger. Denne låten opptrådte hun blant annet med på VG-lista, hvor hun faktisk gjorde sin livedebut på Rådhusplassen i Oslo.
I tillegg har hun, og tidvis også resten av familien, figurert i TV-serier som Influenserne og dokumentaren Tenåringssjokket.
Stina ble i 2018 nominert i kategorien "årets morsomste" under Gullsnutten, og i 2019 ble hun nominert i kategorien "stjerneskudd" i Nickelodeon 2019 International Kid's Choice Awards. Og i 2020 vant hun prisen for «Tallingen som gleder seg mest til å stå på scenen igjen» i hard konkurranse med seg selv.
Og nå er tiden inne!

I MGP stiller hun med låten «Elevate» som hun har skrevet i samarbeid med Bård Bonsaksen (Ina Wroldsen), Hilda Stenmalm (BTS), Monika Engseth (Moyka) og Eirik Hella (Moyka) som også produserte.
Låten er som Stina, kraftfull og med et budskap om å komme seg styrket gjennom vanskeligheter.
Noe vi vet entertaineren Stina kan, mer enn godt nok.

Følg Stina på YouTubeInstagram og TikTok for noen glimt fra MGP-sirkuset!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Elevate artwork -  Stina Talling
Elevate artwork - Stina Talling
Last ned bilde
Stina Talling (c) Alvin Santos
Stina Talling (c) Alvin Santos
Last ned bilde
Stina Talling (c) Alvin Santos
Stina Talling (c) Alvin Santos
Last ned bilde
Stina Talling (c) Alvin Santos
Stina Talling (c) Alvin Santos
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom