Norges Bryteforbund

Stig Andre Berge klar for semifinale i EM

Del

På EMs første dag har Stig Andre Berge åpnet med to seiere og er klar for semifinale.

Stig Andre Berge
Stig Andre Berge

Stig Andre som representerer Oslo Bryteklubb møtte Justas Petravicius fra Lithauen i første kamp. Det ble en tett kamp hvor Stig havner under, men kommer tilbake og vinner kampen på sist scoret poeng, og stillingen 2-2.

I kvartfinalen møtte han georgieren Levani Kavjaradze. Det var lenge en tett og jevn kamp, men Stig Andre brukte utholdenheten sin og kjørte motstanderen tom. En spennende kamp som til slutt endte med 7-2 seier til Stig. 

"Stig Andre har kommet godt i gang så langt i EM. To solide kamper til nå, så det blir spennende å se hva han kan få til i semifinalen etterpå", sier landslagstrener Fritz Aanes.

Kl 1800 i kveld begynner semifinalene og Stig går den fjerde kampen som starter rundt kl 1820. 

Der møter han Maksim Nehoda fra Hviterussland. 

I morgen vil finaler og bronsefinale gå fra kl 1800. 

Kampen kan streames: https://unitedworldwrestling.org/event/european-championships-19?tab=results

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Stig Andre Berge
Stig Andre Berge
Last ned bilde
Stig Andre Berge 2
Stig Andre Berge 2
Last ned bilde

Om Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund
Norges Bryteforbund
Sognsveien 75 L (inngang fotballforbundet)
0855 Oslo

416 66 651http://www.bryting.no/

Norges bryteforbund dekker de olympiske grenene gresk romersk og fristil bryting samt sumo, sandbryting, og håndbak. Det er totalt ca. 7.000 medlemmer fordelt på 63 klubber over hele landet. De fleste klubbene organiserer alle trening innen alle grener, mens andre kun organiserer treninger i en eller to. Det gjennomføres årlig ca. 50 brytestevner i Norge. 

Bryting er en relativ liten idrett i Norge men er en stor idrett internasjonalt. Norsk Bryting har stolte tradisjoner, og har en sterk toppidrettskultur og leverer internasjonale medaljer jevnlig.  Bryting er en av de sommeridretter som har klart å kvalifisere deltakere til samtlige sommer OL i moderne tider. Vi har nå en ny generasjon med store talenter som hevder seg på internasjonalt nivå.

Følg saker fra Norges Bryteforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bryteforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Bryteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom