GK Gruppen

Stian Orvedal blir ny sjef i GK Rør i Norge

Del

Stian Orvedal (39) blir ny administrerende direktør i GK Rør i Norge. Orvedal er i dag avdelingsleder for tekniske installasjoner i Sweco og tiltrer stillingen 1. oktober.

Stin Orvedal er ansatt som ny administrerende direktør i GK Rør AS
Stin Orvedal er ansatt som ny administrerende direktør i GK Rør AS

Stian Orvedal er utdannet elektroingeniør (BSc) fra Høgskolen i Vestfold (2003), og har i tillegg en master of management innen ledelse fra BI (2011). Han går til GK fra stilling som leder for tekniske installasjoner i Sweco i Oslo. Han har bred erfaring innen prosjekt- og avdelingsledelse fra både rådgiver og teknisk entreprenør, og har tidligere jobbet hos Bravida, Statnett og Siemens.

– Jeg er veldig glad for at Stian Orvedal har takket ja til jobben som leder for rør-virksomheten i GK. Orvedal har spennende bakgrunn fra leveranseprosjekter og organisasjonsutvikling hos både teknisk entreprenør, rådgiver og byggherre. Han er en motiverende leder med sterk prosjektfaglig bakgrunn og vil bidra til å styrke både rør-virksomheten og det tverrfaglige prosjektmiljøet i GK ytterligere, sier påtroppende administrerende direktør Are Strøm i GK Norge.

GK Rør er en av landets største rørentreprenører med virksomhet over hele landet. Selskapet har om lag 650 ansatte og omsetter for 900 millioner kroner årlig og er en del av GK Gruppen, som i Norge også omfatter selskapene GK Inneklima, GK Elektro og GK Sikkerhet.

– Jeg ser fram til å ta fatt på oppgavene, og vil være spesielt opptatt av samarbeid på tvers av selskapet, og med de andre fagdisiplinene, sier Stian Orvedal.

Orvedal vil inngå i GK Norges ledergruppe, og rapportere til GK Norge-sjefen. Han tiltrer stillingen 1. oktober og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Kim R. Lisø
Konsernsjef GK Gruppen
kim.liso@gk.no
Tlf 466 20 600

Bilder

Stin Orvedal er ansatt som ny administrerende direktør i GK Rør AS
Stin Orvedal er ansatt som ny administrerende direktør i GK Rør AS
Last ned bilde

Lenker

Om GK Gruppen

GK Gruppen
GK Gruppen
Ryenstubben 12
0679 Oslo

22 97 47 00http://www.gk.no

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Våre mer enn 3300 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen omsetter for 6 milliarder kroner.

Følg saker fra GK Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra GK Gruppen

GK inn på eiersiden i Piscada – sammen om utvikling av teknologi for smartere og mer bærekraftige bygg15.6.2020 08:00:00 CESTPressemelding

Utviklingen av smarte bygg og fokus på energieffektivitet gjør det stadig viktigere å få helhetlig oversikt over alle tekniske installasjoner i et bygg. GK Cloud er en av landets ledende løsninger for behovsstyrt og prediktivt vedlikehold bygget på Piscadas unike teknologiplattform. Nå går GK inn på eiersiden i Piscada for å støtte selskapets videre vekst.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom