Eika Gruppen

Sterk vekst for Hamar-selskapet Eika Forsikring

Del

Eika Forsikring opplevde stor vekst i 2019, og fikk om lag 4.300 nye kunder i løpet av året. – De gode resultatene skyldes solid innsats og godt arbeid av både egne ansatte og Eika Alliansen sine 66 lokalbanker over hele landet, sier adm.dir. Trond Bøe Svestad.

Kundevekst gir omsetningsrekord

Inntektene økte i løpet av året med 7,6 prosent, og selskapets omsetning var ved utgangen av tredje kvartal på 3,1 milliarder kroner. Selskapet har unngått store skader både når det gjelder branner og dårlig vær i 2019.Resultat før skatt ble for året samlet kr. 609 millioner kroner (405). Tallene gjør Eika Forsikring til det mest lønnsomme forsikringsselskapet i Norge.

 

Hovedkontor på Hamar

Eika Forsikring har hovedsete på Hamar, hvor over 150 av nærmere 170 ansatte har sitt daglige virke. Sammen med 120 ansatte hos Eika Servicesenter og Eika Kundesenter på Gjøvik er Eika dermed en av Innlandets største private arbeidsgivere. I Hamarregionen er Eika Alliansen også representert ved Totens Sparebank, som holder til på Utstillingsplassen i samme bygg som Eika Forsikring. – Den sterke, lokale forankringen i Innlandet er viktig for oss. Stabil arbeidskraft med høy kompetanse er helt avgjørende for selskapets gode utvikling, understreker Svestad.  

 

Mest attraktive arbeidsgiver i Innlandet

Eika Forsikring har store vekstambisjoner og står midt oppe i en digital omstilling, og har for tiden behov for å tiltrekke seg enda flere dyktige lagspillere innen spesielt IT og data/innsikt, samt juridisk. – Vi har satt oss mål om å bli den mest attraktive arbeidsgiveren i Innlandet, men opplever imidlertid noe utfordring med å få søknader fra folk bosatt i Innlandsregionen. Vi håper flere får øynene opp for hvor spennende arbeidsgiver Eika Forsikring er og melder sin interesse for våre utlyste stillinger, sier han.

 

Søker flere samarbeidspartnere

Selskapet vil fremover også satse mer innen partnerdistribusjon. – Forsikring er relevant i de fleste situasjoner både innen privat og næringsliv, og vi vil fremover satse på samarbeid med aktører hvor tilbud av forsikring gir merverdi for deres kunder eller medlemmer, avslutter Svestad.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Eika Gruppen

Eika Gruppen
Eika Gruppen
Parkveien 61
0254 Oslo

22 87 81 00http://www.eika.no

Om Eika


Eika Forsikring leverer skade- og personforsikring til kunder innen privat-, landbruks- og næringslivsmarkedet. Salg av selskapets produkter skjer hovedsakelig gjennom bankene i Eika Alliansen og Sparebanken Møre. Produktene er også tilgjengelige via digitale kanaler. Eika Forsikring AS er datterselskap i Eika Gruppen AS og har sitt hovedkontor på Hamar.

Eika Alliansen består av omkring 60 lokalbanker, Eika Gruppen AS og Eika Boligkreditt AS. Lokalbankene i Eika Alliansen nyter høy tillit og tilfredshet blant kundene, og er en verdsatt drivkraft for vekst og utvikling i sine lokalsamfunn. Trygg og personlig kunderådgiving og et sterkere lokalt samfunnsengasjement skiller lokalbankene fra konkurrentene.

Eika Gruppen er eid av lokalbankene og utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen. Eika Gruppens fremste visjon er å styrke lokalbanken. Selskapet leverer sikre og brukervennlige tjenester, spesielt tilpasset kundenes behov. Virksomheten omfatter bank, forsikring, sparing, pensjon, finansiering, kort og eiendomsmegling. Eika Alliansen er en av de største aktørene i det norske finansmarkedet og en vesentlig aktør for bærekraftig verdiskaping i lokalsamfunn over hele landet. Alliansen har en million kunder, over 3000 medarbeidere, 200 lokalbankkontorer og en samlet forvaltningskapital på mer enn 440 milliarder. www.eika.no

 

Følg saker fra Eika Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eika Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Eika Gruppen

Organisasjonsendringer i Eika Gruppen7.2.2020 10:06:13 CETPressemelding

Gjennom varig godt samarbeid med alliansebankene i Eika Alliansen og eksterne samarbeidspartnere leverer Eika Gruppen rekordresultater i 2019, og øker sitt samlede verdibidrag til eierbankene. Bank og finans har gjennomgått flere, større endringer de senere årene. Eika Gruppen har løpende tilpasset seg for å sikre strategisk fleksibilitet og fortsatte gode vilkår for vekst og utvikling for alliansebankene og konsernet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom