Sony Music Norway

Staysman fullfører albumet "Norge rundt med Staysman"!

Del

Staysman er allerede godt i gang prosjektet «Norge rundt med Staysman», der han covrer lokale hits fra de ulike stedene han har spilt konserter gjennom vinteren. Som en mann av folket, har Staysman i dette prosjektet involvert fansen direkte, og latt de være med på å velge neste lokale låt via sosiale medier.

Fra rølpete superhits som «Bøgda»med Hagle, «FREDAG» og «Trenger en mann», til overraskende gåsehudfremkallende julelåter som «Jul uten pappa». Stian Thorbjørnsen aka Staysman, trenger ingen ytterligere introduksjon.

Vi har tidligere vært innom Finnmark med rOlfFa sin «Partyjoik» og Stavanger med Leif & Kompisane sin «Dronningen». Turen gikk videre til Møre og Romsdal og gjengen i Vassendgutane der Staysman fikk med seg Halva Priset på den populære låta «Hytta Mi» som lå inne på topp 50 i over en måned, før turen gikk til Nordland med Hålogalandslaget sin «Railtut».

Nå fullføres albumet med tre nye områder og låter – Vestlandet og Ausekaranes «Ausedansen», Trøndelag og Vømmøl Spellmannslag sin «Førarkortet» sammen med Stjørna Heimbrentslag, og sist, men ikke minst Østfold og Fredrikstad med den lokalpatriotiske sangen om sommerlivet «Sommer’n er herlig i Fredrikstad»

«Det prosjektet her har vært langt koseligere å lage enn jeg trodde i utgangspunktet. Ikke bare har jeg fått covre mine store favoritter i Norge, men artistene har også vært utelukkende positive til å gjøre det. Gleder meg til å spille disse låtene på veien de neste åra!» - forteller Staysman.

«Norge rundt med Staysman» er ute onsdag29.juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom