Sparebanken Vest

Sparebanken Vest satser stort på Sunnmøre – åpner kontor i Ålesund

Del

– Endelig kan vi slippe nyheten om at vi etablerer oss med kontor i Ålesund. Nå trenger vi ti dyktige og topp motiverte kollegaer som vil starte reisen med oss, sier Tore Dvergsdal, konserndirektør i Sparebanken Vest for personmarked region nord.

Nå er banken på jakt etter moderne lokaler, sentralt i Ålesund, for å kunne ta imot sunnmøringer som ønsker å bli kunde i en av landets ledende sparebanker.

– Nærhet til kundene våre og et ønske om å gjøre livet på Vestlandet enda litt bedre, er det som kjennetegner Sparebanken Vest. Vi kjenner vestlandsbedriftenes og vestlendingenes behov bedre enn de fleste, og nå er vi klare for å utfordre også i den nordligste delen av Vestlandet, sier konserndirektør Tore Dvergsdal.

– Viktige beslutninger skal tas lokalt
Sparebanken Vest har allerede flere solide bedriftskunder på Sunnmøre innenfor de viktige havnæringene. Som et viktig eksportfylke, Norges største på fiskeri og med en sterk maritim klynge der også nye leverandørbedrifter får vokse frem, er Møre og Romsdal et område som banken vil satse på.

– Dette næringsgrunnlaget kjenner vi svært godt gjennom den posisjonen vi allerede har i de andre vestlandsfylkene. Vi vet at potensialet er stort og at det virkelig må satses for de eksportretta havnæringene som nå utvikler fremtidens næringsliv i det grønne skiftet. Som en lokalt forankret bank som satser på Vestlandet ønsker vi å være en viktig medspiller for bedrifter på Sunnmøre, sier Ragnhild Janbu Fresvik, konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest.

– Vårt mål som utfordrer, er å se muligheter sammen med kundene våre og gripe de med en offensiv innstilling. Vi er opptatt av at raske gode beslutninger skal tas lokalt av dyktige rådgivere som har dybdekunnskap om lokalt næringsliv og derfor kan tilby bedriftskunder skreddersydde løsninger, fortsetter hun.

Et komplett finanshus med Eiendomsmegler Vest og Brage Finans
Jakten på de gode kandidatene er allerede i full gang. Med meglertjenester i Eiendomsmegler Vest og finansieringsselskapet Brage Finans, blir kontoret i Ålesund et komplett finanshus for kunder på Sunnmøre.

– Vi ser etter en banksjef, kunderådgivere, bedriftsrådgivere, eiendomsmeglere og en markedssjef som brenner for å levere suverene kundeopplevelser, har gode relasjoner i markedet og et sterkt engasjement for lokalmiljøet på Sunnmøre, sier Tore Dvergsdal.

Sjekk ut de ledige stillingene ved Sparebanken Vests Ålesund-kontor på spv.no.

Kontakter

Bilder

Om Sparebanken Vest

Sparebanken Vest
Sparebanken Vest
Jonsvollgaten 2
5011 Bergen

915 05 555https://www.spv.no

Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank med over 600 engasjerte og dyktige medarbeidere. Siden 1823 har vi opparbeidet oss tillit hos vestlendingen som gjør at vi har en solid markedsposisjon, og du finner oss på 33 steder i Vestland og Rogaland. Gjennom våre tilknyttede produktselskaper er vi et komplett finanshus for alle våre person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen med en sentral rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet.

Følg saker fra Sparebanken Vest

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sparebanken Vest på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sparebanken Vest

Sterkt resultat og reduserte kostnader i fjerde kvartal10.2.2021 12:08:12 CET | Pressemelding

Sparebanken Vest har i fjerde kvartal 2020 et resultat før skatt på 900 (625) millioner kroner og en egenkapitalavkastning på 18,2 (12,1) prosent. Økt nominell rentenetto mot foregående kvartal, reduserte kostnader, godt resultatbidrag fra Frende Forsikring og gevinst fra salg av Jonsvollskvartalet AS bidrar til det sterke resultatet. Ved utgangen av året har banken en solid ren kjernekapitaldekning på 18,0 (17,5) prosent.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom