Kavli Norge

Smaksrike nyheter fra Kavli

Del

Kavli har laget norsk kvalitetsost basert på gode råvarer helt siden 1924, og i år skriver firmaet bak verdens første smøreost historie på nytt. Et helt nytt smaksrikt konsept på tube og en ny serie på beger.

Sistnevnte serie på beger har fått navnet «Herlig!» og er ifølge administrerende direktør i Kavli, Karl Johan Ingvaldsen ikke mindre enn den beste osten Kavli noensinne har laget.

Helt ærlig? Den er Herlig!
- Navnet er ikke bare enkelt, det er også det første ordet produktutviklerne våre sa etter første smakstest, sier Ingvaldsen.

Ostespisere over hele landet har hjulpet til med produktutviklingen, og ifølge de skal den perfekte osten i beger være smøremyk, fristende, og oppleves som et skikkelig kvalitetsprodukt med rause råvarebiter. Samtidig forventes det at en så tradisjonsrik produsent må levere på god smak.

- Vi har gått mange runder for å oppnå denne fantastiske smaken. Milliarder av brødskiver har blitt påsmurt ostene våre i snart hundre år, så det var viktig for oss å teste Herlig! på de som ser på smøreost som en ekte hverdagsvenn, sier Ingvaldsen.

Derfor var det spesielt artig for Ingvaldsen å lese de gode tilbakemeldingene fra testen som viste svært gode resultater både på konsistens, utseende og smak. En av testpersonene skrev også kommentaren «Helt ærlig? Den er Herlig!».

Norsk kvalitetsost
- Det skal ikke være tvil om at den nye osten vår er laget av norsk kvalitetsost, forteller Ingvaldsen og legger til at det skal du både kunne se og smake.

Med helt nye kvalitetsråvarer i rause størrelser, sammen med den beste ostebasen, satser produktutviklerne i Kavli å sette en ny standard innen smørebar ost.

- Den har en rund og rik ostesmak, ny smøremyk konsistens og ikke minst i et beger med nytt unikt design. Helt perfekt for frokostbordet, sier Ingvaldsen

Herlig! smøremyk ost kommer i tre smaker: Skinke, Paprika og Bacon.

Helt nytt smaksrikt konsept
Det er ikke bare på beger Kavli skriver ny historie. Det helt nye konseptet Kavli Smaksrik har skrudd smakene til maks, og er for dem som ønsker spenstige smaker i hverdagen.

Kavli Smaksrik smøreost er myk, saftig og er laget for å gi et skikkelig smakskick.

- Som navnet tilsier har vi satt fokus på smak først, sier Ingvaldsen.

De siste årene er Kavli JalapeñoOst blitt en suksess og er en av de ostene som forbrukere kjøper igjen og igjen etter å ha smakt den første gangen. Denne smaken dukker også opp i Smaksrik-serien sammen med de spenstige variantene Smaksrik Pepper og Smaksrik Chili og Paprika.

- Dette er en ost som ikke bare fungerer bra på brødskiven, men som vil være et ypperlig supplement til sauser, dipper og annen matlaging, sier Kavli sin administrerende direktør.

Kontakter

Bilder

Om Kavli Norge

Kavli Norge
Kavli Norge
Sandbrekkeveien 91
5224 Nesttun

55 10 00 00http://www.kavli.no

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie! Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Overskuddet vårt går til Kavlifondet, som igjen deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Virksomheten i Norge består av O. Kavli i Bergen og Q-Meieriene på Jæren og i Gausdal.

Følg saker fra Kavli Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kavli Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kavli Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom