Norges Bryteforbund

Slutter som sportssjef

Del
Erik Rønstad har sagt opp stillingen som sportssjef i Norges Bryteforbund for å bli daglig leder i Moss Fotballklubb.
-Vi takker Erik for hans gode bidrag de to årene han har vært ansatt hos oss, og ønsker han lykke til videre i ny jobb, sier generalsekretær Morten Sandnæs i Norges Bryteforbund.
 
Den avtroppende sportssjefen ønsker å takke norsk bryting for samarbeidet, og setter stor pris på hvordan han har blitt tatt imot av hele bryte-Norge.
 
-Jeg har fått enorm respekt for idretten, som jeg vil ta med meg videre i livet, og kommer til å følge med våre jenter og gutter på veien videre. Bryting vil være en stor del av mitt hjerte, sier Erik avslutningsvis.
 
Han fortsetter som sportssjef ut mars. Forbundet er nå iferd med å lande en helhetlig sportslig løsning som også omfatter funksjonen som sportssjef.
 
Kontaktperson:
 
Generalsekretær Morten Sandnæs
Mobil: 416 66 651

Om Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund
Norges Bryteforbund
Sognsveien 75 L (inngang fotballforbundet)
0855 Oslo

416 66 651http://www.bryting.no/

Norges bryteforbund dekker de olympiske grenene gresk romersk og fristil bryting samt sumo, sandbryting, og håndbak. Det er totalt ca. 7.000 medlemmer fordelt på 63 klubber over hele landet. De fleste klubbene organiserer alle trening innen alle grener, mens andre kun organiserer treninger i en eller to. Det gjennomføres årlig ca. 50 brytestevner i Norge. 

Bryting er en relativ liten idrett i Norge men er en stor idrett internasjonalt. Norsk Bryting har stolte tradisjoner, og har en sterk toppidrettskultur og leverer internasjonale medaljer jevnlig.  Bryting er en av de sommeridretter som har klart å kvalifisere deltakere til samtlige sommer OL i moderne tider. Vi har nå en ny generasjon med store talenter som hevder seg på internasjonalt nivå.