Sony Music Norway

Slopes slipper debut singelen «Prove Them Wrong»

Del

I skjæringspunktet mellom melankoli, håp og hjertesorg finner vi essensen av Slopes; en ny, spennende og reflektert artist fra Selective stallen. Fredag 16. april slipper han sin debut singel «Prove Them Wrong». Den hinter til et univers rikt på historiefortelling fra en fyr som ikke er redd for å stå i følelsene sine.

Mannen bak Slopes er Dag Holtan-Hartwig, også kjent som halvparten av produsent-duoen Skinny Days. De har vært drivkraften bak millioner av streams for artister som Ava Max, Alan Walker, SEEB og Julie Bergan. Nå har han tatt et stort skritt ut av komfortsonen og er klar til å dele sine helt egne, personlige sanger. Dette er et prosjekt som kommer til å ruske tak i deg og ta deg med på en fargerik reise mellom Oslo, LA og hytta i Valdres. En berg-og-dal-bane tur mellom fornuft, følelser, eufori og melankoli.

«Prove Them Wrong» er en romantisk skildring av naive drømmer og ung, voldsom kjærlighet som ikke var ment for å vare. «Låten er på én måte dørgende trist – den handler jo om ung, naiv kjærlighet som går opp i røyk. Men samtidig synes jeg den har mye håp i seg, for tonespråket er ganske oppløftende. Teksten er nostalgisk og trist, men samtidig sier liksom resten av musikken: «Okay, det skulle ikke bli oss. Det går bra». Jeg håper folk sitter igjen med en god følelse etter å ha hørt den, det gjør iallfall jeg.»

«Prove Them Wrong» er ute på alle plattformer fredag 16. april.

Slopes ble til da Dag dro til LA på jakt etter en ny start. Et forhold hadde tatt slutt, og muligheten lå åpen for å prøve seg i popmusikkens nådeløse hjemby. Til tross for store forhåpninger om gode sessions og viktige møter, endte han opp alene i en leilighet, med kun sine egne tanker til selskap. I denne monotone melankolien skrev Dag en samling sanger han ikke greide å gi fra seg. Hvis de skulle ut, var det kun én person som kunne fremføre dem – ham selv. «Slopes tillater meg å utrykke en mørkere side som alltid finnes i meg», forteller han. «Det er i melankolien, et sted mellom trist og glad, mellom nostalgi og fremtidstro, at jeg føler meg mest komfortabel».

«Prove Them Wrong» er bare begynnelsen og vi kan glede oss til mer musikk i løpet 2021.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Gitte Paulsbo
Foto: Gitte Paulsbo
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom