Parat

Skuffelse over regjeringens manglende støtte til luftfarten

Del

Leder for Pilotforbundet i Parat, Oddbjørn Holsether, spør hvor stabiliseringspakke for luftfarten er i regjeringens krisepakke. Han minner om at regjeringen og FrP tidligere har avtalt at det skal etableres en kompensasjonsordning for luftfarten innen utgangen av januar.

Holsether minner også om at Stortinget har anmodet regjeringen om å legge frem et forslag til kompensasjonsordning.

– Det er for oss vanskelig å forstå at regjeringen unnlater å følge opp stortingets vedtak, i tillegg til den avtalen regjeringen selv har inngått med FrP. Denne kompensasjonsordningen må komme på plass nå straks, sier pilotlederen.

Holsether sier det er bra at Norwegian ser ut til å bli reddet fra konkurs, men minner om at hele bransjen står midt i en akutt situasjon nesten uten inntekter.

– Skal vi opprettholde norske selskaper i norsk luftfart, har regjeringen dårlig tid. Fly står på bakken og ansatte er permittert. Her må det tilføres likviditet, lik de kompensasjonsordninger det øvrige næringslivet får for å overleve, sier han.

Nøkkelord

Kontakter

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom