Ticket Feriereiser

Skolestart gir sedvanlig prispress – priskupp på reiser

Del

Nå som skolene starter opp igjen så minsker etterspørselen etter utenlandsreiser – med prispress som en konsekvens. For de som ikke behøver å forholde seg til skoleferien, og fortsatt har feriedager igjen, så er det gode muligheter til å gjøre et skikkelig priskupp på reiser de kommende ukene.

Havnen i Chania
Havnen i Chania

-          De som har mulighet for å ta ut ferie når mange andre går tilbake på jobb kan spare tusenlapper på en utenlandsreise. Når skolene starter opp etter ferien så synker etterspørselen og prisene går ned, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Ble ikke sommerferien så solrik og varm som ønsket? For den som vil kompensere med litt sol og varme, eller har lyst på et miljøskifte og spennende opplevelser, kan nå gjøre et skikkelig kupp på en uke med sol og varme rundt Middelhavet for under kr 2000,- for fly og hotell.

Temperaturen rundt Middelhavet i slutten av august og begynnelsen av september er mer behagelige en den ekstreme varmen noen reisemål opplever i løpet av høysommerukene. På sensommeren er dessuten vannet perfekt oppvarmet og de vakre strendene har færre turister som slåss om solsengene.

-          Sensommeren er en fantastisk årstid å besøke Middelhavet. Temperaturen er mye mer behagelig noe som gjør utflukter til koselige byer eller andre spennende opplevelser så mye bedre, og vannet et fortsatt varmt nok for lange, deilige bad, sier Ellen Wolff Andresen.

Billigst akkurat nå er Kroatia og Tyrkia, dit man kan reise for under 1.600,- pr person med fly og hotell i en uke. Men de gode prisene gjelder stort sett for alle reiser til hele Middelhavsområdet. De beste prisene generelt er til østlige Middelhavet med reisemål som de greske øyene og Tyrkia, der prisbildet på reisemålet ofte er fordelaktig.

Storbyreiser i Europa har vært etterspurt under sommeren, og også de som heller vil reise til en by istedenfor strand har nå fordel av pressede priser. Fremfor alt finnes det er stor utvalg av kortere reiser til Øst-Europas vakre byer – dit prisene har sunket de siste ukene.

Priseksempel charter:

Dato           Reiselengde       Avreisested         Reisemål       Arrangør     Pris 

23/8            1 uke                  Stavanger            Kypros           TUI            kr 2.748,-

24/8            1 uke                  Oslo                     Kroatia           Apollo        kr 1.598,-

24/8            1 uke                  Ålesund               Kroatia           Apollo        kr 2.298,-

24/8            1 uke                  Tromsø                Kreta             Apollo         kr 3.198,-     

25/8            1 uke                  Bergen                Rhodos          Apollo        kr 2.148,-     

25/8            1 uke                  Trondheim          Rhodos           Apollo        kr 2.098,-

26/8            1 uke                  Oslo                   Tyrkia              TUI             kr 1.714,-

26/8            1 uke                  Bergen               Parga              Apollo        kr 1.998,-     

27/8            1 uke                  Trondheim         Tyrkia              Ving           kr 1.595,-

31/8            1 uke                  Tromsø              Tyrkia              TUI            kr 2.664,-

31/8            1 uke                  Stavanger          Skiathos          Apollo        kr 2.598.

Kilde: Frapris pr person i del av dobbeltrom, hentet fra ticket.no 15.8.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Havnen i Chania
Havnen i Chania
Last ned bilde

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Ensjøveien 23 B
0661 Oslo

22 05 15 00http://www.ticket.no

Om Ticket: Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 70 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.

Følg saker fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ticket Feriereiser

De store reisetrendene for 2020-årene3.2.2020 10:43:23 CETPressemelding

Nordmenns reisevaner har aldri vært statiske - de forandrer seg fra år til år. I disse tider gjennomgår reisevanene større endringer, og bevisstheten omkring reiser er større enn noen gang. Flere av de trendene som både Ticket og resten av bransjen ser inn i dette nye tiåret viser et mer bærekraftig og bevisst reisemønster, med fokus på nye, litt mindre besøkte reisemål, avslapping og helse – gjerne med naturen i sentrum.

6 av 10 vil gjøre reisen sin mer bærekraftig.23.1.2020 11:00:00 CETPressemelding

Miljø og bærekraft er viktige fokusområder i alt vi gjør - ikke minst når det kommer til reiser. Å slutte og reise for å oppdage verden er ikke noe alternativ. Det er viktig at vi reiser og blir kjent med nye kulturer for derigjennom forhåpentligvis bygge en bedre verden. Tickets Kantar Sifo undersøkelse viser at vi ønsker å gjøre reisen vår mer bærekraftig for derigjennom å ta vare på miljøet både her hjemme og på reisemålet.

Tickets store trendrapport Ticket Collection: Spania er fortsatt det mest populære ferielandet4.12.2019 12:00:00 CETPressemelding

Sommerværet 2019 svarte nok ikke til forventningene for mange, og bestillingene av reiser økte med 28 prosent sammenliknet med fjorårets varme sommer. Før denne vinteren er bestillingen på linje med foregående år, og mange passer på å utnytte en fordelaktig jule- og nyttårshelg for å få en ekstra lang ferie og dermed kunne reise lengre bort. Spania er også denne vinteren det mest bestilte ferielandet – en posisjon landet med Kanariøyene i spissen har hatt i flere tiår. Dette viser Tickets store trendrapport, Ticket Collection, om vinterens reiser.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom