Sony Music Norway

Skinny Days gir oss ny favoritt låt til morgenkaffen

Del

Skinny Days og CLMD sin glade «Voices IMHead» har nylig nådd 3 millioner streams og vært en gjenganger på treningsspillelister i flere land siden slippet i september. Nå stripper de den ned i en akustisk versjon fremført av Cate Downey, venninne og låtskriver fra Colorado samt student ved LIMPI.

Låten i sin helhet er produsert av Skinny Days. Teksten blir løftet frem på en helt ny måte ved hjelp av den råe og ærlige stemmen til Cate og sammen inviterer dem lytterne til å utforske en mer melankolsk side av musikken. Denne akustiske versjonen er perfekt til de mørke vinterdagene vi har i vente.

På spørsmålet hvorfor de ønsket å lage en akustisk versjon svarer gutta: «For å vise frem en side av sangen mange kanskje ikke visste om, og for å gi verden en herlig pustepause og behagelig bakgrunnsmusikk til kaffekoppen man drikker mens det fortsatt er mørkt ute på morgenen». 

I tråd med originalversjonen er kunstverket på artwork malt av den nihilistiske kunstneren Thea Klingvall.

«Voices In My Head (Acoustic)» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 20. november.

Skinny Days består av Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad. De har skrevet for en rekke artister, som Julie Bergan, Emma Steinbakken, Alan Walker, Ruben, Seeb og CLMD. I 2014 tok de navnet Skinny Days og året etter slapp dedebutsingelen «Alright Right Now». Skinny Days har over 650 millioner streams fordelt på alle låter de har gitt ut selv, skrevet og produsert. 

PS. Skinny Days utfordret CLMD og HAYES til en liten foosball challenge tidligere denne måneden. Hvem tror du vant? Se resultatet og le i kor med oss her. Advarer om sterke scener, regelbrudd og utallige røde kort.

SPOTIFY

INSTAGRAM

FACEBOOK

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom