Skanska Norge

Skanska skal bygge Ullerud Panorama i Drøbak

Del

Skanska skal bygge 36 leiligheter med optimale solforhold og spektakulær utsikt for byggherre Balder Construction & Development.

- Vi er stolte og ydmyke for at Balder Construction & Development har valgt Skanska til å realisere Ullerud Panorama. I tillitsbasert samarbeid med byggherren har vi lyktes å finne rasjonelle og økonomisk gode løsninger, og sammen har vi etablert forutsetninger slik at Ullerud Panorama skal bli et prosjekt som både Balder og Skanska kan være stolte av. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, kunne Regiondirektør Region Øst, Magnus Taugbøl Brekke fortelle under signeringen på Sundtkvartalet mandag 06.09.

Dette er første samarbeid Skanska gjør med byggherren Balder Construction & Development og prosjektet gjøres i totalentreprise. Det består av 36 leiligheter fordelt på 7 mindre hus med felles underliggende p-kjeller under to av husene. Totalt 5100 kvm BTA. Byggestarten er i november 2021 og prosjektet skal etter plan overleveres mars 2023.

Se mer av prosjektet på:

https://www.ullerudpanorama.no/

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er ett av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom