Skanska Norge

Skanska bygger 168 leiligheter på Ulven i Oslo

Del

Skanska har signert kontrakt med Obos om bygging av 168 leiligheter på Ulven i Oslo. Kontrakten har en verdi på 344 MNOK og inngår i ordrereserven for tredje kvartal.

Illustrasjon Ulven B3
Illustrasjon Ulven B3

Kontrakten ble signert i begynnelsen av juli med forbehold om salgsgrad. Nå har Obos ved Ulven Bolig AS, som er Skanskas kontraktspart, bestilt utførelse av prosjektet.

Prosjektet er en del av den store transformasjonen av bydel Ulven og har navnet Ulven B3. Kontrakten som skal gjennomføres i totalentreprise innbefatter bygging av 168 leiligheter fordelt på to bygg med et bruttoareal på ca 16 600 m2. Det laveste bygget blir 5 etasjer og det høyeste 14. På taket blir det trivelige takhager og i kjeller blir det boder, teknisk rom og sykkelparkering. Parkeringsplasser for leilighetene blir i naboprosjekt som allerede er under bygging.

- Vi har hatt et tett og konstruktivt samarbeid med Ulven Bolig og er svært glad for at vi nå sammen skal realisere dette spennende boligprosjektet som blir det nye landemerket på Ulven og en viktig brikke i transformasjonen av området, sier Tor Arne Midtskogen, konserndirektør med ansvar for byggvirksomheten i Skanska Norge.

Planlagt byggestart er 1. november 2019 og forventet byggetid er ca 2,5 år.

Nøkkelord

Kontakter

For ytterligere informasjon, kontakt:
Audun Lågøyr, kommunikasjonsdirektør Skanska Norge AS: 93 45 25 31
Tor Arne Midtskogen, konserndirektør med ansvar for Skanska Bygg: 93 44 465

Bilder

Illustrasjon Ulven B3
Illustrasjon Ulven B3
Last ned bilde

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska i Norge

Skanska i Norge er en del av det internasjonale Skanskakonsernet og er ett av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, utvikling av boliger og utvikling av prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Selskapet er notert på Stockholm børs. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder miljøriktige prosjekt.

Følg saker fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom