MyCar GroupMyCar Group

Skala Skade & Lakk vinner bærekraftspris

Del

Skala Skade & Lakk sin avdeling på Minde i Bergen mottok i går kveld bærekraftprisen Årets Blinklys foran en feststemt bilbransje på The Qube.

En tydelig stolt Tore Sædal, etter å ha mottatt Årets Blinklys.
En tydelig stolt Tore Sædal, etter å ha mottatt Årets Blinklys.

Prisen ble delt ut i regi av Norges Bilbransjeforbund på Bilbransjens dager 2022. Årets blinklys er en helt ny inspirasjonspris for bærekraftstiltak i bransjen.

Skala Skade & Lakk på Minde mottok prisen for sitt arbeid med å tilføre ungdom i utenforskap selvtillit, selvstendighet, kompetanse og arbeidserfaring.

- I dag er jeg veldig stolt. sier Tore Sædal, primus motor for prosjektet, og daglig leder på Skala Minde. Dette prosjektet betyr mye for mange. Både våre elever, og våre faste ansatte. Da er det veldig hyggelig at det blir anerkjent på denne måten. avslutter en tydelig glad Sædal.

Egen skole på verkstedet
Verkstedet på Minde har etablert et eget skoletilbud for de som faller fra vanlig skoleløp. Dette kan være mennesker som av ulike grunner ikke helt klarer å passe inn, mennesker som er kommet på kant med loven eller har andre utfordringer. Felles for alle er at hos Skala på Minde tilbys tillitt, ansvar og nye muligheter. De klargjøres for fast arbeid i bransjen.

- Det arbeidet Tore, Kristian og resten av gjengen på Skala Minde legger ned i dette prosjektet er prisverdig. Dette endrer faktisk livene til mennesker som opplever at samfunnet ellers har gitt dem opp. Kommenterer Martin Nyhus, kjededirektør i Skala Skade & Lakk.

Prosjektet bærer frukter
At prosjektet bærer frukter er det ingen tvil om. Flere som har vært gjennom skoleordningen hos Skala er nå ansatt i søsterkjedene i MyCar Group.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

En tydelig stolt Tore Sædal, etter å ha mottatt Årets Blinklys.
En tydelig stolt Tore Sædal, etter å ha mottatt Årets Blinklys.
Last ned bilde

Om MyCar Group

MyCar Group
MyCar Group
Kongensgate 21
1530 Moss

https://mycargroup.no/

MyCar Group er Norges nye bilkonsern og omfatter hele Norges bruktbilkjede MyCar, dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakk-kjeden Skala.

MyCar Group er eid av Gjensidige Forsikring ASAFrydenbø Bil AS og Kverneland Mobility AS. MyCar Group vil få en brutto omsetning på ca kr 700 mill i 2022, og har omlag 100 medarbeidere. Ambisjonen er å nå en omsetning på 1 milliard kr innen 3 år og være kostnadsledende gjennom bruk av teknologi og automatiserte prosesser. Selskapets hovedkontor ligger i Moss.

Følg pressemeldinger fra MyCar Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra MyCar Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra MyCar Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom