Nord universitet

Skal lede arbeidet med strategi for markedsføring og rekruttering i Nesna

Del

Nesnaværingen Kristian Sivertsen har takket ja til å lede et delprosjekt om markedsføringsstrategi for Nord universitet, studiested Nesna.

Kristian Sivertsen, foto: privat.
Kristian Sivertsen, foto: privat.

Nord universitet gjennomfører for tida et stort utviklingsprosjekt som blant annet skal foreslå nye studietilbud og rekrutteringstiltak på studiested Nesna. Nå har nesnaværingen Kristian Sivertsen takket ja til å lede delprosjektet som skal foreslå en markedsføringsstrategi.

– Vi vil vise fremtidige studenter og ansatte fordelene ved å studere og jobbe nettopp her, sier Sivertsen.

– Sivertsen er en dyktig og kreativ type som har mye å by på. Vi er veldig glade for at han vil bruke sitt engasjement inn i Nesnaprosjektet, sier prosjektleder Jan-Oddvar Sørnes.

Sivertsen har en mangfoldig bakgrunn, blant annet som gründer bak det lokale bryggeriet Raus og som medeier i Visit Nesna. I tillegg har han erfaring fra lokalpolitikken gjennom kommunestyre og formannskap, og har tidligere vært aktiv i studentpolitikken med flere år i høgskolestyret til tidligere Høgskolen i Nesna.

Mer om delprosjektet:
Delprosjektet skal levere et forslag til strategi for markedsføring og rekruttering av studietilbudene på Nesna, samt Nesna som studie- og arbeidssted. Delprosjektet skal videre utarbeide forslag til strategier og tiltak for rekruttering av både studenter og ansatte, med mål om et godt og bærekraftig student- og fagmiljø på Nesna. Delprosjektet skal fokusere på omdømme og budskap, målgrupper, kanaler og virkemidler som bør brukes i rekrutteringssammenheng.

For mer informasjon se utviklingsprosjektets nettside: https://www.nord.no/no/om-oss/studiesteder/nesna/utviklingsprosjektet/Sider/default.aspx

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kristian Sivertsen, foto: privat.
Kristian Sivertsen, foto: privat.
Last ned bilde

Om Nord universitet

Nord universitet
Nord universitet
Universitetsalléen 11
8026 Bodø

755 17 000https://www.nord.no

Følg pressemeldinger fra Nord universitet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nord universitet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nord universitet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom