Glass og Fasadeforeningen

Siste frist for glassmesterstudenter

Del

Siden 2016 har Glass og Fasadeforeningen og bransjeforeningene i BNL tilbudt et utdanningsløp for fagarbeidere som ønsker å ta mesterbrev. Nytt kull har oppstart neste uke. – Fristen for glassfagarbeidere som vil ta mesterbrevutdanning er utvidet, sier Per Henning Graff.

BLIMESTER er en skole som ble etablert av Glass og Fasadeforeningen og 8 andre landsomfattende bransjeforeninger tilknyttet Byggenæringens Landsforening (BNL) i 2016. Etter avtale med Mesterbrevnemnda, tilbyr BLIMESTER mesterbrevutdanning til fremtidige håndverksmestere i alle byggfag over hele landet.

– Fristen for å melde seg på er utvidet til onsdag 21. august. Per i dag er det 52 søkere som vurderes og dermed er det plass til noen flere. Vi vil anbefale alle som vurdere å skaffe seg mesterbrev om å gripe sjansen nå, sier Per Henning Graff i Glass og Fasadeforeningen.

Studiene går over til sammen tre semester og hvert av disse inneholder tre helgesamlinger og to til tre webinarer. Utdanningen er oppgavedrevet og studentene får tilgang til digitale læremidler på egen læringsplattform. Eksamen består av en prosjektoppgave og en muntlig høring som avslutter studiene.

Her kan du lese mer om utdanningen

– Vårt opplegg er godt tilrettelagt for at studentene skal kunne kombinere utdanningen med fulltidsjobb. Eksamensresultatene dokumentere også dette. Det siste kullet hos BLIMESTER blir uteksaminert i juni 2019. Av de totalt 175 som så langt har fullført mesterutdanning i regi av BLIMESTER er det 75 % som består eksamen. Vi håper og tror at vi kan få med 60 studenter til neste oppstart i august, sier Atle Engholm, daglig leder i BLIMESTER. 

Her kan du søke om opptak

Kontakter

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen