SINTEF

Siri Hunnes Blakstad ansatt som ny forretningsutvikler i SINTEF

Del

Siri Hunnes Blakstad er ansatt som senior forretningsutvikler ved SINTEF Byggforsk. Hun starter i jobben 1. september.

Foto: NTNU
Foto: NTNU

Hunnes Blakstad kommer til SINTEF fra ÅF og tegn_3 der hun har ledet arkitektdelen. Siri Hunnes Blakstad vil inngå i instituttledelsen og hennes hovedoppgave blir å forløse potensialet som ligger i å bruke "ett SINTEF" ovenfor bygg- og anleggsnæringen.

– Det å bli bedre kjent med hele SINTEF vil berike byggenæringen. Dette håper vi også vil medføre større aktivitet for oss ved instituttet og større aktivitet for SINTEF, sier konserndirektør Hanne Rønneberg, som er svært fornøyd med ansettelsen.

Hunnes Blakstad kjenner SINTEF godt fra sin tid som forskningssjef i perioden 2003-2007 og før det som forsker på Arkitektur og byggteknikk.

– Hunnes Blakstad kjenner store deler av bygge- og anleggsnæringen veldig godt, og har blant annet jobbet mye med tidligfase. Hennes erfaring med eiendomsutvikling vil også gi oss viktig kunnskap, sier Rønneberg.

– SINTEF har en fantastisk kompetanse og bredde som innebærer store muligheter for bygge- og anleggsnæringen. I tillegg til videreutvikling av forskningen innenfor bygg, samferdsel og arkitektur, ligger det mange muligheter i å koble bygg og anlegg med SINTEFs kompetanse fra andre næringer. Både når det gjelder digitalisering, helse, bærekraftig samfunnsutvikling og mobilitet. Her er SINTEF en skattkiste for videre utvikling av næringen, sier Blakstad.

Siri Hunnes Blakstad innehar en professor 2 stilling ved NTNU og sitter også i styret i Bygg21.

Kontakter

Bilder

Foto: NTNU
Foto: NTNU
Last ned bilde

Om SINTEF

SINTEF
SINTEF
Strindveien 4
7034 Trondheim

40 00 51 00http://www.sintef.no

Om SINTEF Byggforsk

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling. Vi tilbyr spisskompetanse innen fagområder som arkitektur, bygningsfysikk, forvaltning, drift og vedlikehold av bygninger, vannforsyning og annen infrastruktur. Våre medarbeidere jobber hver dag sammen med over 2.000 ansatte i SINTEF for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

Følg pressemeldinger fra SINTEF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SINTEF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SINTEF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom