DLA Piper

Siren Skalstad Ellensen ny partner i DLA Piper: Styrker satsning på fornybar energi og M&A

Del

Det er med stor glede vi kunngjør at Siren Skalstad Ellensen har tiltrådt som ny partner i DLA Piper. Siren melder overgang fra Advokatfirmaet Thommessen, hvor hun har jobbet med fusjoner og oppkjøp særlig rettet mot fornybar energi-segmentet.

Siren har lang erfaring med fusjoner og oppkjøp (M&A), egenkapitaltransaksjoner og omorganiseringer, og bistår norske og internasjonale selskaper med rådgivning, særlig rettet mot fornybar energi-segmentet og infrastruktur-transaksjoner, og var en del av kjerneteamet for Thommessens infrastruktursatsning. Foruten sin fartstid i Thommessen har hun erfaring fra BAHR, Haavind og Deloitte.

- Muligheten til å kunne bistå klienter ut fra firmaets brede og internasjonale plattform, har vært en viktig årsak til at jeg nå velger å gå til nettopp DLA Piper. Spesielt spennende er det at firmaet har tatt en så markant posisjon mot fornybarsektoren, både i Norge og internasjonalt, sier Siren Skalstad Ellensen.

I DLA Piper vil Siren tilknyttes vår corporate-avdeling og bransjegruppen for fornybar energi. Leder for DLA Pipers corporate-avdeling, Christian P. N. Fenner, er glad for at Siren velger å fortsette sin karriere i DLA Piper.

- Vi er utrolig fornøyde med å få Siren inn i teamet og partnerskapet vårt. Hun har betydelig erfaring med transaksjonsarbeid fra sin tid i Thommessen, BAHR og Haavind, og vil være en viktig brikke for vår satsning innenfor Corporate/M&A og fornybar energi i årene fremover, sier Fenner.

DLA Piper har bistått i flere fornybartransaksjoner enn noe annet advokatfirma i verden i første halvår 2021, ifølge analyseselskapet Inspiratia. Kaare Oftedal, som leder DLA Pipers norske sektorgruppe for fornybar energi, gleder seg over rekrutteringen.

- I likhet med våre kollegaer i resten av verden, har vårt norske fornybarteam hatt et travelt første halvår, og utsiktene fremover ser meget bra ut. Vi er derfor veldig tilfredse med at Siren, med sin erfaring og kompetanse, slutter seg til teamet og sørger for at vi kan tilby våre klienter enda større bredde og slagkraft. Kombinert med våre internasjonale ressurser på området, er jeg ikke i tvil om at vi som firma har en rigg som er meget attraktiv for markedet både i Norge og utenlands, sier Oftedal.

Kontakter

Bilder

Om DLA Piper

DLA Piper
DLA Piper
Bryggegata 6
0250 Oslo

+47 24 13 15 00http://www.dlapiper.no

DLA Piper er et globalt forretningsadvokatfirma med 4700 advokater og kontorer i mer enn 40 land. Ved Oslo-kontoret på Aker Brygge arbeider det omkring 85 advokater og totalt i overkant av 120 ansatte.

Følg pressemeldinger fra DLA Piper

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra DLA Piper

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom