Schibsted

Schibsted kjøper Danmarks største formidler av håndverkstjenester

Del

Schibsted eier i dag formidlingstjenesten Mittanbud i Norge og Servicefinder i Sverige, og utvider nå til Danmark med oppkjøpet av 3byggetilbud.dk.

Martin Borgstrøm, administrerende direktør og grunnlegger 3byggetilbud.dk.
Martin Borgstrøm, administrerende direktør og grunnlegger 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk er Danmarks største tjenesteplattform og har siden etablering i 2000 formidlet flere hundre tusen byggeprosjekter til et landsdekkende nettverk av håndverkere. 

Perfekt match

- 3byggetilbud.dk er en utrolig spennende og solid plattform. De har lang erfaring med å formidle oppussingsprosjekter fra forbrukere til håndverkere, og har en solid posisjon i Danmark. Jeg opplever dette som en perfekt match for Schibsted, og ser frem mot å fortsette reisen sammen med den dyktige gjengen i København og Århus, sier Håvard Bungum, administrerende direktør i Schibsted Norge SMB, som også eier Mittanbud.

3byggetilbud.dk formidlet i fjor i overkant av 70 000 prosjekter til danske håndverkere. Bungum tror dette tallet vil øke i årene som kommer. Men han har også ambisjoner om at oppkjøpet vil slå positivt ut for Mittanbud.

- Vi skal bruke erfaringen vår fra Mittanbud for å videreutvikle 3byggetilbud, og spesielt på det tekniske og bruk av data har vi mye å bidra med. Men jeg har også store forventninger til at vi kan lære mye av hvordan 3byggetilbud arbeider, og at det vil bidra til at Mittanbud blir en enda bedre tjeneste for norske håndverkere og forbrukere som skal pusse opp, sier Bungum. 

Glad for å fortsette reisen med Schibsted

- Vår viktigste oppgave i Danmark blir å videreføre det gode arbeidet som gjøres i dag. Vi skal bidra til at håndverkerne som er tilknyttet 3byggetilbud vinner flere prosjekter, og at produktet blir bedre og mer attraktivt, sier Bungum.

Grunnleggeren av 3byggetilbud.dk, Martin Borgstrøm, er svært fornøyd med å ha solgt tjenesten han grunnla i 2000 til Schibsted.

- Vi er selvfølgelig utrolig stolte og glade for at vi skal fortsette reisen sammen med Schibsted. Hos 3byggetilbud.dk har vi alltid gjort ting på vår egen måte. Vi var én av de første tjenestene av sitt slag i Europa, og jeg er stolt av at vi har kommet dit vi er i dag, sier Martin Borgstrøm. 

For ytterligere informasjon:

Martin Frich Grevstad
Kommunikasjonsansvarlig, Schibsted Norge SMB
Mobil: 91391244
E-post: martin.grevstad@schibsted.com


Om 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk formidlet i 2021 over 70 000 byggeprosjekter i Danmark, og har 65 ansatte fordelt på kontorer i København og Århus. 3byggetilbud.dks nettverk består av ca. 1 700 leverandører, som samlet genererer en anslått omsetning på mellom to og tre milliarder kroner gjennom virksomhetens plattform. 3byggetilbud.dk ble etablert i 2000 av Martin Borgstrøm og hadde i 2021 en omsetning på omkring 56 millioner danske kroner. 

Bilder

Martin Borgstrøm, administrerende direktør og grunnlegger 3byggetilbud.dk.
Martin Borgstrøm, administrerende direktør og grunnlegger 3byggetilbud.dk.
Last ned bilde

Om Schibsted

Schibsted
Schibsted
Akersgata 55
0180 Oslo

https://schibsted.com/

Schibsted er en familie av digitale merkevarer med en sterk nordisk posisjon og omtrent 6000 ansatte. Millioner av mennesker bruker daglig våre tjenester gjennom markedsplasser som Finn og Blocket, mediehus som VG, Aftenposten, Svenska Dagbladet og Aftonbladet, og digitale tjenester som Lendo, Prisjakt og Helthjem. Vi hjelper også nye og lovende selskaper å vokse. Vårt felles formål, “empowering people in their daily lives”, springer ut av vår mediearv og vår evne til stadig forandring. Vår ambisjon er å bidra til positive endringer og et samfunn bygget på transparens og tillit. 

Schibsted er notert på Oslo Børs og har en stor eierandel i Adevinta, et konsern som ble skilt ut av Schibsted og notert som et eget selskap i 2019.

Følg pressemeldinger fra Schibsted

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Schibsted på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Schibsted

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom