Scandic Hotels

Scandic har Midt-Norge og Sogn og Fjordanes beste frokost

Del
Scandic regjerer i Midt-Norge og Sogn og Fjordane i Twinings Best Breakfast 2019, det uoffisielle Norgesmesterskapet i hotellfrokost. Det er kåret vinnere i fire fylker i Midt og i Vest og Scandic gjør rent bord.

Scandic Hell, Scandic Nidelven, Scandic Sunnfjord og Scandic Seilet er kåret til den beste hotellfrokosten i henholdsvis Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. I tillegg har Scandic Ishavshotellet og Scandic Parken Ålesund fått utmerkelse for fremragende frokost.

— Dette er en seier for hele laget. Våre medarbeidere står på sent og tidlig for å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. I år har vi blant annet utvidet satsingen på veganske og grønne alternativer i våre frokostbufféer. Det er fordi vi ønsker at alle, uansett diett eller matintoleranser, skal få en god start på dagen. Jeg er veldig stolt over at arbeidet bærer frukter og at vi nok en gang er best på frokost i Midt og i Vest, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Full gass mot landsfinalen i oktober
Scandic Nidelven har vært fylkesvinner i Sør-Trøndelag i alle de femten årene konkurransen har eksistert. Kjetil Vassdal, hotelldirektør på Scandic Nidelven, er svært stolt over at de nok en gang er fylkesvinnere. Æren gir han til de ansatte.

— Det er en enorm innsats fra vårt fantastiske frokostteam som gjør dette mulig. De serverer frokost på et skyhøyt nivå hver morgen, 365 dager i året. Det krever lidenskap, dedikasjon og kontinuitet. Jeg er imponert og stolt – det er en bragd å vinne over så dyktige konkurrenter, sier Vassdal.

Nå er Vassdal og teamet klare for et krafttak frem mot kåringen av Norges beste frokost i oktober.

— Nå skal vi virkelig stå på frem til finalen avgjøres i midten av oktober, og gjøre alt vi kan for å ta hjem tittelen Norges beste hotellfrokost for 13. året, sier han.

Breakfast in Hell
Nord-Trøndelag sin beste hotellfrokost får du servert på Scandic Hell. Restaurantsjef Stig-Rune Eilertsen-Bele mener de har funnet suksessoppskriften: Godt teamwork og kortreist mat. 

— Det er fantastisk å få annerkjennelse for det arbeidet vi gjør. Det gir yrkesstolthet og motivasjon. Suksessoppskriften er godt samarbeid, både internt på hotellet og eksternt med leverandørene våre. Vi er utrolig heldige som er omgitt av så mange dyktige, lokale produsenter som ønsker å samarbeide med oss. Slik får vi virkelig vist hva regionen har å by på, sier Eilertsen-Bele.

Dagens viktigste måltid
For syvende året på rad er det Scandic Sunnfjord som stikker av med seieren i Sogn og Fjordane. Odd Erik Gullaksen, hotelldirektør hos Scandic Sunnfjord, tror på variasjon og valgfrihet når det kommer til det han kaller dagens viktigste måltid. 

— Frokosten er det måltidet flest av våre gjester spiser. Derfor er det også det viktigste. Vi er opptatt av at det er gjesten som er i førersetet. Hos oss skal du selv få velge om du vil skeie ut eller spise sunt, kaldt eller varmt, vegansk eller egg og bacon, sier Gullaksen.

Jubel i Molde
I år som for to år siden må du til «Rosenes By» og Scandic Seilet for å finne den beste frokosten i Møre og Romsdal. Hotelldirektør, Vanja Langsåvold Braute, jubler over seieren.

— Vi er strålende fornøyd med å gjenerobre frokosttronen. En varm velkomst, god atmosfære og personlig service er viktige grunner til at vi stakk av med seieren i år. Vi jobber hardt for å skape en god frokostopplevelse for våre gjester og da er det ekstra gøy å vinne, sier Langsåvold Braute. — Dette skal feires!

Prestisjetung kåring
Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober. Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Twinings Best Breakfast arrangeres i år for 15. året på rad.

For mer informasjon, kontakt:

Svein Arild Steen-Mevold, adm. dir. Scandic Hotels Norge:
+47 951 79 390, SveinArild.Mevold@scandichotels.com  

Helene Skjenneberg, direktør for mat og drikke i Scandic Hotels Norge:
+47 947 85 895, Helene.Skjenneberg@scandichotels.com

Kjetil Vassdal, hotelldirektør Scandic Nidelven:
+47 916 64 755, Kjetil.Vassdal@scandichotels.com

 Arild Vollan, hotelldirektør Scandic Hell:
+47 971 14 790, Arild.Vollan@scandichotels.com 

Odd Erik Gullaksen, hotelldirektør Scandic Sunnfjord:
+47 905 62 154, Odd.Erik.Gullaksen@scandichotels.com

Vanja Langsåvold Braute, hotelldirektør Scandic Seilet:
+47 905 00 143, Vanja.Braute@scandichotels.com

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
Scandic frokost
Scandic frokost
Last ned bilde
Scandic frokost
Scandic frokost
Last ned bilde
Frokost på Scandic Nidelven
Frokost på Scandic Nidelven
Last ned bilde

Om Scandic Hotels

Scandic Hotels
Scandic Hotels
Karenslyst Allé 11
0278 Oslo

+47 922 11 936http://scandichotels.no

Scandic er den største hotellkjeden i Norden med 16 000 medarbeidere og med et nettverk av nærmere 280 hoteller i drift eller under utvikling på mer enn 130 destinasjoner. Scandic Friends er Nordens største lojalitetsprogram innen hotellbransjen. En ansvarsfull drift er en del av Scandics DNA, og Scandic har vært en pioner når det kommer til å integrere bærekraft i alle ledd av driften. Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Følg pressemeldinger fra Scandic Hotels

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandic Hotels på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Scandic Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye