Sbanken

Sbanken endrer renten

Del

Bergen 26. september 2019: Sbanken setter opp renten på innskudd og boliglån.

Sbanken øker boliglånsrenten med inntil 0,25 prosentpoeng og setter opp innskuddsrenten. Det rimeligste boliglånet i Sbanken får en effektiv rente på 2,75 prosent etter endringen.

- Med bakgrunn i Norges Bank sin renteendring og økning i markedsrenten har vi besluttet å øke boliglånsrenten med inntil 0,25 prosentpoeng, sier Øyvind Thomassen, daglig leder i Sbanken.

- Hos oss får du alltid den beste renten vi kan tilby, helt uten å prute. Hvis du har lån som er under 50 prosent av boligverdien, får du vår aller beste rente, sier Thomassen.

Innskuddsrenten for det nye bedriftssegmentet blir også satt opp.

For eksisterende lånekunder gjelder endringen fra fredag 8. november 2019. For nye lånekunder gjelder endringen fra 27. september 2019.

Kontakter

Bilder

Om Sbanken

Sbanken
Sbanken
Postboks 7077
5020 Bergen

55 26 00 00https://www.sbanken.no

Sbanken er en teknologibedrift med banklisens. Vi er en landsdekkende bank med hovedkontor i Bergen. Vi har over 400 engasjerte medarbeidere, et sterkt fagmiljø og 450 000 fantastiske kunder som vi er veldig stolte av. Våre verdier er: Enkel. Åpen. Skvær. Vennlig rebell.

Følg saker fra Sbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom