Helthjem

Satte gjenbruksrekord under Black Week

Del
Helthjem setter ny pakkerekord under årets høysesong, og denne gangen ser distribusjonsselskapet en helt spesiell trend.
STORE VOLUM: Rekordmange pakker ble håndtert på Helthjems terminal under årets travleste måned. Foto: Endre Igland
STORE VOLUM: Rekordmange pakker ble håndtert på Helthjems terminal under årets travleste måned. Foto: Endre Igland

Aldri før har Helthjem håndtert så mange som under årets store handlemåned. Totalt ble det håndtert 1,5 millioner netthandelspakker bare i november, og dette gir en vekst på 47 prosent fra oktober og opp hele 21 prosent fra samme tid i fjor. 

– Veksten under årets høysesong er gledelig å se og vi håndterer akkurat nå rekordstore volum på terminalen. Det jobbes døgnet rundt for at alt skal komme frem og vi er glad for å kunne gjøre handelen enklere for folk i en hektisk tid, sier daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen.


Gjenbruksrekord

Samtidig som november ble en rekordmåned for nettbutikk-pakker, så Helthjem en spesiell trend under årets høysesong; folk handler mer brukt.

Under Black Week opplevde Helthjem en vekst på hele 80 prosent mot samme periode i 2021 på leveringer fra hjem til hjem mellom privatpersoner.

95 prosent av pakkene Helthjem sender mellom privatpersoner er frakt av bruktsalg, dette betyr altså gjenbruksrekord for distribusjonssleskapet.

Ifølge Angen er Helthjem markedsleder sending av bruktvarer og har en klar tanke om hva som ligger bak den enorme veksten:

- Jeg tror både økt bevissthet rundt å konsumere miljøvennlig og strengere prioritering i egen økonomi - og ikke minst det at FINN Fiks Ferdig har gjort det langt enklere handle brukt, er viktige drivere, sier han.

Bærekraftig vekst

Helthjem har opplevd sterk vekst de siste årene, og sommeren 2023 vokser selskapet ut av hovedterminalen i Vestby. Distributøren vil nå rigge opp for å sende 50 millioner pakker årlig i Norge og Helthjems daglig leder tror den kraftigste veksten fremover vil komme fra sirkulærhandelen:

- Vi har stor tro på at både brukthandel er et område under sterk vekst - og et område som er vesentlig for at vi skal klare å minske utslippene i tråd med Parisavtalen. Dette er den beste motivasjonen vi kan få til å fortsette å utvikle våre produkter og tjenester, sier Angen.

Minner om julefrister

Jula nærmer seg med stormskritt og skal man rekke å sende ut pakker før julaften er siste frist 16. desember. Fristen gjelder både hvis du legger pakken på dørmatten, i postkassen eller på et innleveringssted. 

16. desember er også si fristen hvis du skal handle fra en nettbutikk, og ønsker at pakken din skal komme frem til deg før julaften.

- Nå gleder vi oss til å levere julepakker hjem til kundene våre. Det blir noen hektiske uker, men vi er klare for å gjøre julehandelen litt enklere for folk, sier Angen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

STORE VOLUM: Rekordmange pakker ble håndtert på Helthjems terminal under årets travleste måned. Foto: Endre Igland
STORE VOLUM: Rekordmange pakker ble håndtert på Helthjems terminal under årets travleste måned. Foto: Endre Igland
Last ned bilde

Om Helthjem

Helthjem
Helthjem
Torvuttaket 26
1540 Vestby

98043244http://www.helthjem.no

Helthjem representerer et landsdekkende nettverk av bud, som daglig leverer over 1,3 millioner aviser, magasiner, pakker og mat over hele landet. Helthjem er eneste distributør som henter og leverer hjem før frokost, både hverdag og helg, over hele landet. 

 


Følg pressemeldinger fra Helthjem

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Helthjem på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Helthjem

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom