Sony Music Norway

Sara & Arash slipper debutalbumet «GLITTERGLITCH»

Del

Søskenparet Sara & Arash fra Kristiansand tok en pause etter to år med godt over 300 spillejobber for å fokusere 100% på å skape ny musikk. Etter en lengre periode i studio hvor de har eksperimentert og utforsket på hver sin kant, grått og ledd og virkelig gravd i seg selv, er resultatet, debutalbumet «GLITTERGLITCH» klart for å slippes 21. mai.

«GLITTERGLITCH» er et album fullt av ytterpunkter, med blant annet de oppløftende låtene «Golli Golli» og «Mastam» som representerer den positive energien Sara & Arash utstråler. Men med albumet vil de formidle at alle livets øyeblikk er komplekse, og vi finner også låter om de sidene av dem folk ikke ser. Om erfaringer som har påvirket og gjort dem til dem de er i dag. Historier folk kan kjenne seg igjen i, og få inspirasjon fra.

«Tracklisten, historiene og beatsene forteller om den dualiteten og hybriden mellom glede og tristhet. Vi kaller dette for glitterglitch - det er alltid litt glitter og alltid noen glitcher. Livet er sånn. De lyse tidene går hånd i hånd med de mørke, og det har vi prøvd å fange. Derfor har vi kalt albumet «GLITTERGLITCH»» – Sara & Arash

På albumet finner vi blant annet sterke «Ikke dø», som handler om at kjæresten til Arash fikk kreft to ganger. Den andre gangen trodde de virkelig at hun skulle dø. Statistikken viser at kun 9 prosent av de som får den type kreft to ganger overlever. 

«Den opplevelsen skapte den grunnleggende stemningen på platen, og mange av skissene er ganske mørke. Vi ble så preget av situasjonen at det var umulig at det ikke farget det musikalske også. Det var ikke alltid like lett å være pårørende, prøve å være sterk og si «det kommer til å gå bra», når jeg selv ikke visste om det faktisk ville gå bra. Selv om historien bak låten er veldig konkret, er det egentlig en låt om den frykten man kjenner på når man føler at kjærligheten glipper. Det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i» - Arash

Vi finner også låten «Ser på meg» som handler om frykt, «Aura» som handler om å være fanget i et repeterende marerittlignende matrix, og «TrapengelAura» som forteller om følelsen av å bryte ut av nettopp det matrixet. En låt Sara er spesielt knyttet til.

«Jeg har lenge følt meg fanget, og kjent på at jeg har fulgt de samme repeterende mønstrene og levd etter samfunnets normer. Livet er en avansert lekeplass hvor man til og med spiller seg selv et puss, kan jeg stole på mine egne tanker? Hva er hva? Jeg må bare ut av det» – Sara

Albumet er i stor grad produsert av Morten Martens (Thom Hell, Hanne Kolstø, Hemmelig Sekt, Darkside of the Force), men har også innspill fra Eivind Helgerød (Emilie Nicolas, Bernhoft, Astrid S) og JNS (Unge Ferrari, Lars Vaular, EMIR). 

«GLITTERGLITCH» er ute 21. mai.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom