Sony Music Norway

Sara & Arash serverer følelsen av festivalsommeren

Del

Søskenparet Sara & Arash fra Kristiansand slapp energibomben «Golli Golli» i høst etter en lengre pause fra å slippe musikk. De har siden det fulgt opp med mP3-listede «Ser på meg» og P3-listede «Kløverfire», og lader nå opp til albumslipp med oppløftende «Mastam». En låt som de håper kan fylle, i alle fall litt av, tomrommet og savnet etter konserter, dansing og større folkemengder, og ikke minst festivalsommer.

«Mastam betyr “jeg er full” på farsi, og i persisk musikk brukes det om å være full på kjærlighet. “Drunk in Love” er på en måte USAs svar på mastam-uttrykket. Vår låt handler om følelsen av at det kun er deg, de du er glad i og deres love som betyr noe. Vi savner konserter, vi savner scenen, vi savner å danse, vi savner klubben, vi savner folkemengder, vi savner ansikter. «Mastam» er vårt forsøk på å gi lytteren litt av disse følelsene» - Sara & Arash

Låten er produsert av Morten Martens og Eivind Helgerød, og har med litt vokalkrydder fra nykommeren Musta. Jarle Bernhoft har også velsignet låta med bassgitar.  

Sammen med «Golli Golli» er «Mastam» et slags ytterpunkt i den samlingen låter som har blitt til Sara & Arash debutalbumet, og den låten de gleder seg mest til å spille live. Der disse to låtene er et slags anthem for den positive energien Sara & Arash utstråler og har et oppløftende budskap, er låtene «Ser på meg», «Kløverfire» og store deler av det kommende debutalbumet om de sidene av dem folk ikke ser. Om erfaringer som har påvirket og gjort dem til dem de er i dag. Historier folk kan kjenne seg igjen i, og få inspirasjon fra. 

«Mastam» er ute 30. april. 

______

All inn - det er kanskje det som beskriver Sara og Arash best. At de går 100% inn for det de tror på. Og de tror på musikken. Kjærligheten. Ærlighet. Lekenhet. Frihet. Hverandre.

Duoen fra Kristiansand har et misunnelsesverdig sunt søskenforhold. Storesøster og lillebror skriver melodier og tekster sammen og hver for seg. De utfordrer, forbedrer og støtter hverandre. Som artister og som søsken. Sara er en spirituell introvert og Arash en energisk ekstrovert. Det er Sara som har ild i magen, men som selvsikkert venter på at ting skal skje. Mens Arash har is i magen, men er pådriveren som får fart på prosesser og prosjekter. Samspillet mellom dem er fascinerende.

Begge er historiefortellere. Begge er lidenskapelige. Begge elsker å opptre foran publikum. Begge er fans. Av andre, hverandre og av Sara & Arash. Etter tre år med over 300 spillejobber tok de en pause for å fokusere 100% på å skape ny musikk. Nå er de tilbake, musikken er klar. Det er Sara og Arash også.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom