Rambøll

SalMar – økt konkurransekraft via Dolor Logistics

Del
Rambølls John Kenneth Selven er svært godt fonøyd med samarbeidet.
Rambølls John Kenneth Selven er svært godt fonøyd med samarbeidet.

SalMar produserer i dag ca. 150.000 tonn laks fra ulike anlegg i Norge – og vil øke produksjonen i Nord-Norge vesentlig gjennom nytt slakteri på Senja.

God logistikk betyr igjen god markedstilgang.

SalMar har tatt et valg om å industrialisere og strukturere logistikken for å sikre at selskapet er rigget for framtiden hva gjelder kapasiteter og alternative transportløsninger.

SalMar distribuerer laks til et globalt marked med kunder i 50 land.

Samtidig starter alle transporter fra distrikts Norge. Det er derfor viktig for SalMars konkurransekraft at vi har en logistikk som er tilpasset dette.

Gjennom Dolor Logistics har de valgt å inngå partnerskapskontrakter med store anerkjente logistikkselskaper som PostNord og Schenker. Dialogen framover vil være på alle nivåer for å sikre kontinuerlig forbedring.

SalMar er interessert og nysgjerrig på nye løsninger som gjør dem mer effektive, miljøvennlige og sikker som leverandør.

Partnerskapsmodellen vil være en ny plattform for god dialog og felles utvikling innen logistikkområdet.

Samarbeidet med Rambøll ble valgt fordi Dolor Logistics var tilpasset deres behov og ideer for ny logistikkstrategi.

Kontaktpersoner:

Kontakter

Bilder

Rambølls John Kenneth Selven er svært godt fonøyd med samarbeidet.
Rambølls John Kenneth Selven er svært godt fonøyd med samarbeidet.
Last ned bilde

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

Ny HR-direktør til Rambøll24.2.2020 10:24:17 CETPressemelding

Victoria Bodak har jobbet med HR, organisasjonsutvikling og endring i 13 år og kommer fra NCC Building Norway. I NCC har Victoria Bodak vært leder for organisasjonsutvikling og endring siden 2017, med ansvar for HR, HMS og kommunikasjon. - I Rambøll er vi i kontinuerlig endring for å møte de nye behovene fra marked og kunder. Ettersom kjernekompetansen til Victoria Bodak er endringsledelse ser vi frem til å ha henne med på laget i den videre utviklingen av Rambøll, sier Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll. Fra tidligere har Victoria erfaringer fra Statkraft og Capgemini Consulting. Hun er siviløkonom og har i tillegg en executive MBA i Energi. - Rambøll er en ansvarlig og aktiv bidragsyter til å skape varige og bærekraftige endringer i samfunnet, noe som gir gjenklang i mine verdier, sier Victoria Bodak. - Jeg ønsker å fortsette det gode arbeidet HR har utrettet, og være med på å drive utviklingen av Rambøll videre for å være rustet for fremtiden. Jeg skal være en god

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom