Salget av kombinasjonsreiser slår nye rekorder!

Del
2023 ser ut til å bli året “alle” skal på kombinasjonsreise. Allerede så langt i år har Apollo solgt dobbelt så mange kombinasjonsreiser mot totalt ifjor - og majoriteten skal til Hellas.

Apollos kombinasjonsreiser har vært en stor suksess i flere år, men nådde nye høyder ifjor da reisearrangøren åpnet for muligheten til å kombinere opp til tre ulike reisemål og velge mellom flere ulike reiselengder. Da økte salget hele 30 prosent mot rekordåret 2019 – men allerede så langt i år kan Apollo melde om en dobling mot fjoråret.

2023 ser med andre ord ut til å bli det store ”kombinasjonsåret” for norske reisende!

- To av de største reisetrendene vi vil se i år er økt etterspørsel etter både spennende opplevelser og skreddersydde løsninger. Kombinasjonsreiser innfrir begge deler. Her får man opplevd flere reisemål iløpet av én ferie, og tilpasse reiselengden etter eget behov, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Greske øyer på topp

Selvom reisearrangøren tilbyr kombinasjonsreiser på nærmest alle sine reisemål, er det Hellas som er den ultimate favoritten. Hele 10 av 10 reisemål på Apollos toppliste over kombinasjonsreiser i sommer er greske. Kykladene utmerker seg som den mest populære øygruppen, med Santorini og Naxos som den desidert best solgte kombinasjonen.

- De fleste som bega seg ut på øyhopping på 80-tallet tok utgangspunktet i Kykladene, så at denne øygruppen også utmerker seg for kombinasjonsreiser er lett å forstå. Den korte avstanden og hyppige fergeavgangene mellom øyene gjør det enkelt å ta seg fra sted til sted – i tillegg er kontrastene mellom øyene så store at du virkelig får opplevd mange ulike sider av Hellas, sier Rivera.

På en solid andreplass ligger regionen Epirus på det greske fastlandet, som åpner for flere spennende kombinasjonsmuligheter. Selv holder Rivera en knapp på den spennende kombinasjonen mellom romantisk småbyidyll i feriebyen Parga, med majestetiske naturopplevelser i Sivota eller fjellandsbyene Zagoria.

- Drømmer du om en unik, gresk opplevelse i sommer, vil denne ta pusten fra deg. Her oppdager du et Hellas du ikke visste eksisterte, sier hun.

Topp 10 kombinasjonsreiser i sommer:

  1. Santorini + Naxos
  2. Lefkas + Parga
  3. Parga + Sivota
  4. Vestre Kreta + Rethymnon
  5. Skiathos + Skopelos
  6. Naxos + Paros
  7. Kos + Kalymnos
  8. Korfu + Saranda (Albania)
  9. Samos + Patmos
  10. Korfu + Paxos

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom