Story House Egmont

Rutetid-bladet er tilbake!

Del

Et morsommere comeback enn Lasarus! Fugl Føniks er rødlistet, men én finnes det i hvert fall her i kongeriket: Denne uken gjenoppstår nemlig Frode Øverlis Rutetid i eget blad.

Rutetid ble nedlagt i 2018, da Frode Øverli byttet forlag, men nå er han tilbake på Egmont med den populære tittelen.

I løpet av 2020 vil det komme ut seks blader, to album, et julealbum og en Rutetid-bok.

En ny humorserie ser dagens lys! 
Første utgave av Rutetid byr også på en spennende og mystisk premiere, nemlig de første sidene av en ny, norsk stripeserie kalt «Fritt». 

«Fritt» er noe så sjeldent her til lands som en politisk tegneserie, og henter navnet sitt fra et ferskt parti, som oppstår i ravnekroken Slappnes, en plass der postnummeret trolig ender på en brudden brøk.

Tegner Bjørnar K. Meisler fra Saltdal i Nordland, har jobbet med så forskjellige ting som Fjorden Cowboys og Lego. Manusforfatteren står foreløpig i skyggene med en bredbremmet filthatt trukket ned foran ansiktet, og signerer bare med initialene AHJ.

Mange seriefavoritter
Ellers inneholder bladet blant annet Therese G Eides «Victoria», Sverre B Graffs «Absurdgalleret», Marius Henriksens «Hurtigmat» og selvsagt rikelig med Frode Øverlis spesielle hjertebarn Rutetid.

Ekstra morsomt er det at Rutetid dukker opp igjen som eget blad ti år etter at tittelen først kom på markedet. På den måten blir gjenoppstandelsen samtidig et ti-års-jubileum. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom