Sony Music Norway

Richello slipper «All We Are» fredag 10.april

Del

Produsent/DJ-duoen Richello fra Fredrikstad har tre ting på agendaen: Gode vibber, hits og positivitet.

Låten «All We Are» tikker alle overnevnte bokser og er perfekt når du trenger en dose god stemning. Gutta hadde sett for seg litt andre omstendigheter rundt slippet, men håper likevel at sporet kan være med på å løfte humøret.

«All We Are» handler om fellesskap og samhold. Da vi skrev låten så vi for oss fotball-VM, folk fra alle nasjoner, idrett, glede, og noe som bringer alle sammen. Derfor håper vi den kan være et lite lysglimt i den tunge situasjonen vi alle nå befinner oss i.

Det var tilbake i 2018 at «All We Are» så smått begynte å ta form. Gjennom tilfeldigheter møtte de artist og låtskriver Henrik Jacob som var med på å skrive hooket. Senere ble også Alex Pavelich (Alan Walker, Julie Bergan, Lemaitre, Broiler) med på laget for å ferdigstille låten. 

Richello består av produsentene Henrik og Ole fra Fredrikstad, nærmere bestemt Begby. Der vokste de opp i samme gate, med de samme interessene og fant hverandre gjennom musikken.

I fjor høst flyttet de til Lillehammer for å studere musikk og business ved LIMPI. Med lange dager i studio og rette omgivelser er det ikke rart første release er i så høy kvalitet som «All We Are».

– Etter en lang prosess med å gjøre ferdig låten er det deilig å endelig slippe den og vi har mye musikk på lager som vi gleder oss til å få ut, avslutter duoen.

«All We Are» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 10. april

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom